WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Apa jenis ubat-ubatan adalah Helpful untuk merendahkan tahap Creatinine tinggi

2018-07-30 11:20

Apa jenis ubat-ubatan adalah Helpful untuk merendahkan tahap Creatinine tinggiJika tahap creatinine anda adalah lebih tinggi daripada julat normal-1.2 mg/dl, ia adalah lebih cenderung untuk menunjukkan beberapa masalah kesihatan terutama penyakit buah pinggang. Kemudian, ubat-ubatan untuk menurunkan tahap tinggi creatinine diperlukan segera. Maka apa jenis ubat-ubatan adalah berguna untuk mengurangkan tahap tinggi creatinine?

Di klinik, terdapat terutamanya dua jenis ubat-ubatan untuk menurunkan tahap tinggi creatinine: ubat-ubatan barat dan ubat-ubatan herba. Lazimnya, ubat-ubatan barat boleh mengurangkan tahap creatinine dengan cepat, tetapi mereka boleh melakukan apa-apa untuk memulihkan fungsi buah pinggang dan mempunyai banyak kesan sampingan. Ubat-ubatan herba memerlukan masa yang agak lama untuk bekerja, dan mereka bertujuan untuk mengurangkan tahap creatinine dengan memperbaiki fungsi buah pinggang dan meningkatkan kadar penapisan ginjal, supaya mereka mempunyai sedikit kesan sampingan. Yang berikut, kami akan memperkenalkan beberapa jenis ubat yang biasa untuk mengurangkan tahap creatinine bertingkat.

1. ubat-ubatan barat

Diuretics: Ubat-ubatan ini bekerja dengan meningkatkan pengeluaran buah pinggang untuk mengeluarkan lebih banyak bahan buangan dan toksin daripada badan. Walau bagaimanapun, penggunaan yang kerap diuretics dalam jangka masa panjang seterusnya menyebabkan peningkatan tahap creatinine, jadi dos yang betul adalah sangat penting.

Ketosteril: Ia boleh membantu bukan sahaja tahap tinggi creatinine lebih rendah tetapi juga melambatkan perkembangan penyakit buah pinggang kronik.

Penyekat saluran kalsium: Inilah satu biasa anti hipertensi ejen yang juga boleh membantu tahap tinggi creatinine yang lebih rendah dengan mengembangkan saluran darah dan meningkatkan aliran darah melalui buah pinggang.

Terdapat banyak jenis ubat-ubatan barat untuk berurusan dengan tahap tinggi creatinine. Seperti yang mana satu sesuai untuk anda, ia harus bergantung pada keadaan penyakit anda. Oleh itu, anda boleh menerangkan keadaan penyakit anda dengan doktor dalam talian, jadi mereka boleh membantu anda mencari ubat yang betul.

2. Herba ubat

Herba Cina boleh dianggap sebagai sama ada ubat atau teh. Dandelion akar, daun melukakan hati, rhubarb Cina, silk jagung, astragalus membranaceus, dan sebagainya, yang digunakan biasanya di klinik, tetapi ubat-ubatan ini mungkin berfungsi sedikit perlahan-lahan. Pakar-pakar buah pinggang yang banyak bekerjasama dan mewujudkan mikro-Cina perubatan Osmotherapy.

Dengan bantuan dua peranti osmotic, berkecai herba Cina boleh menembusi ke dalam badan dengan cepat dan bermain mereka kesan anti keradangan, anti pembekuan, mengembangkan saluran darah dan memperbaiki fungsi buah pinggang.

Jika anda ingin tahu maklumat lanjut tentang Osmotherapy perubatan mikro-Cina atau perlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Bagaimana untuk merawat penyakit buah pinggang dengan Creatinine 5.7

Artikel seterusnya:Bagaimana pesakit kegagalan buah pinggang boleh hidup dengan Creatinine 1000umol/L

Tag: Tahap tinggi Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat