WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Bagaimana untuk merawat penyakit buah pinggang dengan Creatinine 5.7

2018-07-28 17:32

Bagaimana untuk merawat penyakit buah pinggang dengan Creatinine 5.7Ia adalah diketahui bahawa creatinine berdiri untuk fungsi-fungsi buah pinggang yang lain, dan creatinine 5.7 berdiri bagi kerosakan buah pinggang yang serius. Secara lebih khusus, Creatinine 5.7 merujuk kepada peringkat penyakit buah pinggang 4Chronic. Dalam keadaan sedemikian, rawatan sangat-sangat diperlukan.

Bagaimana untuk merawat penyakit buah pinggang?

Mandian berubat

membuang toksin — menghapuskan patogen berbahaya di Meridian ini dan visceral.

Mandi berubat untuk melepaskan toksin

Berubat mandian dengan ubatan Cina adalah untuk decoct ubat-ubatan yang boleh melaksanakan dan menggabungkan mereka ke dalam sup ubat-ubatan, maka untuk membolehkan pesakit-pesakit di masukkan ke dalam sup untuk mandian sepenuhnya dalam masa yang mencukupi, yang boleh membuat bahan-bahan dalam ubat-ubatan tenggelamkan ke dalam tubuh striae, isikan Meridian dan viscera, membuka liang-liang dan pundi kencing, dan melaksanakan penyepaduan toksik di Meridian dan viscera melalui peluh dan air kencing.

Prinsip tindakan

Dengan bantuan gas yang panas dalam ubat-ubatan dan ubat-ubatan sup, menggalakkan aliran Meridian dan qi dan darah, membuat liang-liang terbuka dan acupoints tanpa sebarang halangan.

Ubat-ubatan bagi ubat mandian kotor ke dalam striae dan Meridian melalui liang-liang dan acupoints, masukkan viscera sepanjang Meridian, Bersurai paru-paru dan buka orifice, buah pinggang yang hangat dan mengukuhkan yang. Dengan tindakan tersebut, mereka boleh ambil semula penyebaran dan menurun daripada paru-paru serta mengewap dan merubah buah pinggang, melaksanakan penyepaduan toksik di Meridian melalui peluh dan viscera melalui air kencing.

Ubat-ubatan

Mandian dalam rebusan ubat-ubatan yang dibuat daripada ubat-ubatan dengan melaksanakan fungsi.

Sejuk perlu dirawat dengan ubat-ubatan yang boleh memanaskan buah pinggang dan mengukuhkan yang; Haba yang perlu dirawat dengan ubat-ubatan yang boleh membersihkan haba dan menghapuskan kelembapan; kesakitan perlu dirawat dengan ubat-ubatan yang boleh menggalakkan peredaran qi dan melegakan kesakitan; Edema perlu dirawat dengan ubat-ubatan yang boleh menyebabkan diuresis untuk menghapuskan penyakit edema.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang peringkat 4 dengan Creatinine tinggi aras untuk mendapat rawatan

Artikel seterusnya:Apa jenis ubat-ubatan adalah Helpful untuk merendahkan tahap Creatinine tinggi

Tag: Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat