WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Penyakit buah pinggang peringkat 4 dengan Creatinine tinggi aras untuk mendapat rawatan

2018-07-28 17:25

Penyakit buah pinggang peringkat 4 dengan Creatinine tinggi aras untuk mendapat rawatanSeperti yang kita semua tahu, tahap tinggi creatinine adalah salah satu daripada gejala-gejala paling biasa penyakit buah pinggang kronik, kesemua buah pinggang penyakit pesakit perlu sace ia. Jadi bagaimana untuk merawat tahap tinggi creatinine dalam penyakit buah pinggang kronik yang dikaitkan dengan ramai orang. Hari saya akan berkongsi anda satu kisah pesakit tentang aspek ini, berharap ia boleh membantu anda dalam beberapa cara.

Roy, Jejaka, 37 tahun, satu peringkat 4 buah pinggang kronik penyakit pesakit datang dari India, yang hanya diterima ke hospital kami beberapa hari yang lalu. Menurut keterangan beliau beliau adalah mudah untuk mendapatkan sejuk tetapi terdapat tanda-tanda jelas yang tidak, kecuali 3 - 4 kali membuang air kecil pada setiap malam. Jadi dia tidak pernah terfikir dia ada penyakit buah pinggang, sehingga beliau pergi ke hospital, kedua-dua rancangan buah pinggang mengecut di bawah ultrasound. Jadi untuk membuat diagnosis dan merawat penyakit beliau, beliau datang ke hospital kami (ada ubatnya terapi berkesan penyakit beliau dari puncanya).

Sebelum menerima rawatan kita sistematik, tahap creatinine adalah tinggi sehingga 5.2, dan dia sedang menderita daripada tekanan darah tinggi untuk masa yang lama. Oleh kerana fungsi buah pinggang yang lebih rendah, air kencing adalah tak berwarna. Menurut beliau keadaan penyakit, pakar-pakar kami membuat pelan rawatan yang dia kaki terapi mandian dan mikro-Cina perubatan Osmotherapy. Selepas tiga hari, Semua pergi lebih baik, air kencing kelihatan gelap, muka akan cerah dan mood beliau juga menjadi lebih baik. Apatah lagi, dia berkata telah mengucapkan selamat tinggal kepada sejuk. Sehingga kini, ia adalah mengenai rawatan 20 hari, walaupun dia juga perlu mengambil rawatan untuk tempoh, tetapi dia kelihatan seperti orang biasa. Kami berharap dia boleh kembali kepada aktiviti normal dalam masa terdekat.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang dengan Creatinine 7.1 saya boleh makan bawang

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk merawat penyakit buah pinggang dengan Creatinine 5.7

Tag: Tahap tinggi Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat