WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Downs tahap creatinine dari 19.1 ke 6.3 Apakah perkara itu

2018-07-26 16:55

Downs tahap creatinine dari 19.1 ke 6.3 Apakah perkara ituHi, doc, saya pesakit penyakit buah pinggang. Sept 29 di tahap creatinine saya pernah 19.1. Tiga hari kemudian ujian menunjukkan 6.3 ini boleh mungkin mereka telah membuat kesilapan pada penumbuk satu? Bagaimana boleh creatinine dalam peringkat turun begitu banyak dalam tiga hari?

Dear sir, harapan anda akan mempunyai satu hari yang baik.

Menurut anda menyatakan bahawa anda creatinine menurun kepada 6.3 daripada 19.1 dalam tiga hari, ianya tidak mustahil bahawa doktor mempunyai kesilapan di sini.

Walau bagaimanapun, juga akan ada satu lagi punca mungkin itulah penyakit anda adalah sejenis penyakit buah pinggang akut. Apabila jangkitan, sejuk atau mana-mana sesuatu menjadi lebih baik daripada sebelum, saya fikir creatinine itu akan berkurangan.

Tapi tak peduli bagaimana, keradangan yang telah rosak buah pinggang anda, jadi anda perlu menerima rawatan yang lebih berkesan untuk penyakit anda untuk mengelakkan dialisis ataupun pemindahan. Sekarang, anda akan jadi muda dan anda harus tidak menderita daripada itu masalah.

Anda tahu ubat-ubatan Cina telah terbukti menjadi dengan keberkesanan yang besar dalam meningkatkan peredaran darah dalam buah pinggang dan melindungi fungsi buah pinggang, supaya ia boleh mendapatkan rawatan ini baik untuk membantu anda mengelakkan dialisis dan pemindahan buah pinggang. Dengan bantuan ubat-ubatan Cina, anda boleh mendapat fungsi buah pinggang anda bertambah baik sangat dan seterusnya untuk hidup kehidupan yang bermutu.

Jika anda berminat untuk ubat-ubatan Cina atau memerlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Apakah BUN bertingkat dan Creatinine tanda-tanda dalam penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Apakah 6.5 Creatinine dalam cara-cara penyakit buah pinggang

Tag: Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat