WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Bagaimana boleh Ketosteril rendah tinggi Creatinine dalam kegagalan buah pinggang

2018-07-25 17:16

Bagaimana boleh Ketosteril rendah tinggi Creatinine dalam kegagalan buah pinggangKetosteril, juga dikenali sebagai α-Ketoacid majmuk tablet, adalah agak biasa kepada orang-orang dengan penyakit buah pinggang. Ubat ini kebanyakannya digunakan untuk mencegah dan merawat kerosakan buah pinggang yang disebabkan oleh gangguan metabolisme protein. Baru-baru beberapa penyelidikan mendedahkan bahawa ketosteril adalah mampu membantu creatinine tinggi rendah.

Bagaimana ketosteril boleh rendahkan creatinine tinggi?

Oleh kerana diet tinggi protein adalah salah satu daripada faktor-faktor umum yang menyebabkan kehilangan fungsi tambahan baki buah pinggang, kombinasi diet rendah protein dan ketosteril adalah digunakan untuk membantu lebih rendah tahap tinggi creatinine, melalui memainkan fungsi-fungsi berikut.

◆ Mengurangkan melaksanakan proteinuria untuk mengumpul plasma albumin dan menjaga keseimbangan pemakanan yang pelbagai.

◆ meringankan gejala kegagalan buah pinggang yang kronik dan melindungi fungsi buah pinggang sisa.

◆ Meningkatkan gangguan endokrin.

◆ Membantu merawat komplikasi yang disebabkan oleh ketidakcukupan ginjal.

◆ Mengurangkan beban kerja pada buah pinggang melalui merawat proteinuria.

Melalui melindungi fungsi buah pinggang sisa dan membetulkan metabolisme protein, ketosteril membantu sesetengah pesakit untuk creatinine tinggi lebih rendah sedikit. Walau bagaimanapun, tidak setiap pesakit boleh mencapai ini yang hanya bergantung pada ketosteril. Jika ubat ini tidak dapat melakukan tugasnya dengan lebih berkesan, rawatan berikut diperlukan.

Rawatan yang boleh mempromosikan ketosteril creatinine tinggi aras yang lebih rendah?

Creatinine, otot satu produk metabolisma, membina di dalam darah, disebabkan fungsi buah pinggang terjejas, jadi prinsip utama rawatan keseluruhan adalah untuk membaiki sebahagian daripada fungsi buah pinggang. Pada masa ini, terdapat terapi tiada fungsi buah pinggang pulih sepenuhnya, jadi satu-satunya perkara yang boleh kita lakukan adalah untuk menyuburkan sebahagian daripada sel-sel berfungsi rosak tetapi tidak necrotic dan kemudian menjadikan mereka hidup lagi. Untuk mencapai matlamat ini, beberapa rawatan seperti andImmunotherapy mikro-Cina perubatan Osmotherapy boleh digunakan secara terpilih. Doktor perlu memilih rawatan yang sesuai mengikut keadaan tertentu anda.

Jika anda memerlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Creatinine 2.9 dalam penyakit buah pinggang Adakah ia disembuh

Artikel seterusnya:Apakah BUN bertingkat dan Creatinine tanda-tanda dalam penyakit buah pinggang

Tag: Ketosteril

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat