WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Apa rawatan yang boleh digunakan untuk merawat penyakit buah pinggang dengan Creatinine 9.3

2018-07-24 02:51

Apa rawatan yang boleh digunakan untuk merawat penyakit buah pinggang dengan Creatinine 9.3Apakah rawatan yang boleh digunakan untuk merawat buah pinggang disaese dengan creatinine 9.3? Creatinine 9.3 adalah terlalu jauh lebih tinggi daripada paras normal creatinine, dan keadaan telah pembangunan menjadi peringkat terakhir penyakit buah pinggang, kita boleh panggil ia peringkat 5 CKD atau Uremia. Kadar penapisan Glomerular (GFR) akan menjadi kurang daripada 15.

Lazimnya bercakap, pesakit dengan creatinine 9.3 telahpun mula dialisis. Dialisis adalah amat perlu untuk membantu mereka menghapuskan toksin, sebaliknya, toksin-toksin ini boleh menyebabkan pelbagai komplikasi dan memusnahkan menjaga buah pinggang dan organ-organ lain. Dialisis boleh mengekalkan kehidupan pesakit sedikit. Untuk pesakit-pesakit mereka dengan creatinine 9.3, mungkin mereka akan menunggu penderma semasa mengambil dialisis.

Pemindahan ginjal adalah benar-benar rawatan untuk pesakit penyakit ginjal. Rawatan ini boleh membantu pesakit yang menjalani hidup lebih lama secara amnya. Tetapi kita perlu mengatakan bahawa dalam klinikal, Terdapat banyak kes yang berulang selepas suatu tempoh masa. Pertama, tiada siapa boleh menjamin operasi boleh berjaya 100%, maka pemindahan ginjal belum berbuat apa-apa untuk memperbaiki sistem pertahanan semula jadi badan manusia, lebih-lebih lagi, ubat anti penolakan yang pesakit yang menerima pemindahan ginjal perlu mengambil pihak sepanjang hayat mereka memusnahkan sistem imun. Apabila pesakit mempunyai beberapa jangkitan, walaupun sejuk menyebabkan kambuh.

Ramai pesakit dengan buah pinggang hal creatinine 9.3 PERMINDAHAN sebagai pilihan terakhir. Di sini kita perlu mengatakan bahawa selagi pesakit masih mempunyai beberapa air kencing, pemindahan buah pinggang mungkin tidak dapat jerami menyelamatkan nyawa yang terakhir. Kerosakan buah pinggang dan fungsi buah pinggang yang lemah menyebabkan creatinine tinggi, jadi rawatan creatinine 9.3 mesti mempunyai kemampuan untuk membaiki kerosakan buah pinggang dan mempertingkatkan fungsi buah pinggang. Di sini kami mengesyorkan masalah. Ia adalah terapi yang komprehensif dengan enam langkah. Masalah juga termasuk penggunaan ubat-ubatan barat dan teknik-teknik pembersihan darah lebih maju, tetapi perbezaan terbesar adalah penggunaan ubat-ubatan herba Cina.

Sebelum ini:Apakah ertinya 2.4 Creatinine dalam penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Tahap creatinine 2.6 tetapi fungsi buah pinggang adalah 18%

Tag: Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat