WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Apakah ertinya 2.4 Creatinine dalam penyakit buah pinggang

2018-07-24 02:44

Apakah ertinya 2.4 Creatinine dalam penyakit buah pinggangJika anda mendapati creatinine 2.4 Laporan ujian anda, anda mungkin tertanya-tanya untuk tahu apa yang dilakukannya creatinine 2.4 cara. Kelaziman, tahap creatinine adalah apa-apa tempoh pesakit penyakit buah pinggang sudah agak biasa dengan, tetapi masih ada sesuatu yang mereka mungkin tidak tahu tentang.

Apakah creatinine 2.4 bererti?

Pertama, orang harus tahu bahawa creatinine 2.4 bermakna kerosakan buah pinggang yang teruk jika kita meninggalkan faktor-faktor lain yang juga boleh menyebabkan creatinine tinggi. Creatinine tahap akan meningkat sehingga kira-kira 40-50% fungsi buah pinggang telah hilang, ini kerana buah pinggang kita mempunyai keupayaan pampasan yang sangat kuat.

Peringkat mana penyakit buah pinggang kronik adalah creatinine 2.4 dalam?

Creatinine 2.4 bermaksud keadaan di peringkat discompensation. Mengikut tahap kadar (GFR) glomerular penapisan, penyakit buah pinggang ini terbahagi kepada lima peringkat. Manakala creatinine 2.4 boleh memberitahu kita keadaan terletak di peringkat 3 penyakit buah pinggang kronik, walaupun penyakit ginjal kronik 4 peringkat. Berbanding dengan tahap creatinine, tahap GFR adalah lebih tepat mengatakan peringkat mana penyakit buah pinggang pesakit.

Pesakit shoud apa lakukan dengan creatinine 2.4?

Pakar-pakar penyakit buah pinggang mencadangkan pesakit dengan creatinine 2.4 untuk mengekalkan diet yang berpatutan dan memperbaiki fungsi buah pinggang. Sebaik sahaja keadaan itu membangun penyakit buah pinggang kronik peringkat 4, ia akan hampir mustahil untuk menterbalikkan keadaan. Ubat-ubatan yang sama akan digunakan untuk melegakan sesetengah simptom-simptom yang mungkin muncul pada peringkat 3 buah pinggang kronik penyakit, seperti darah tinggi, proteinuria, edema, anemia, kehilangan selera makan dan kelesuan dan sebagainya.

Walau bagaimanapun, pesakit dengan creatinine 2.4 seolah-olah mengambil berat lebih tentang rawatan untuk mengurangkan Creatinine. Atas dasar mengawal penyakit utama juga, mikro-Cina perubatan Osmotherapy akan digunakan untuk membantu membaiki kerosakan buah pinggang dan mempertingkatkan fungsi buah pinggang secara beransur-ansur. Dalam kes itu, buah pinggang boleh bekerja biasanya semula untuk menapis bahan buangan, peringkat creatinine akan diturunkan secara semulajadi.

Jika anda ingin tahu maklumat lanjut tentang Osmotherapy perubatan mikro-Cina atau perlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Cara Menghentikan Kebocoran Protein dalam Penyakit Buah Pinggang

Artikel seterusnya:Apa rawatan yang boleh digunakan untuk merawat penyakit buah pinggang dengan Creatinine 9.3

Tag: Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat