WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Cara Menghentikan Kebocoran Protein dalam Penyakit Buah Pinggang

2018-07-22 17:44

Cara Menghentikan Kebocoran Protein dalam Penyakit Buah PinggangBagaimana untuk menghentikan kebocoran protein dalam penyakit buah pinggang? Sama seperti paras kreatinin yang tinggi, kebocoran protein dalam air kencing (proteinuria) adalah satu lagi gejala penyakit buah pinggang. Jika proteinuria tidak dapat dikawal dengan baik, ia dapat mempercepatkan perkembangan penyakit.

Kebanyakan orang tidak perasan apa-apa gejala, jika anda mempunyai gejala, mereka mungkin termasuk air kencing berbuih atau bengkak di tangan, kaki atau muka anda. Secara umumnya, pesakit dengan kebocoran protein dalam air kencing disarankan untuk memelihara diet protein rendah, yang bertujuan untuk mengurangkan beban buah pinggang, dan mengambil ubat-ubatan seperti ACE inhibitors dan ARBs untuk merawat proteinuria dan melindungi buah pinggang. Walau bagaimanapun, terdapat sekumpulan pesakit mungkin mendapati bahawa langkah-langkah ini tidak begitu membantu, seperti pesakit dengan FSGS. Dan mereka bersungguh-sungguh untuk mencari rawatan sebenar yang boleh membantu mereka menghentikan kebocoran protein dalam air kencing.

Pakar penyakit buah pinggang di sini juga mengesyorkan ubat herba Cina seperti membranaceus Astragalus. Ia bukan sahaja dapat menghapuskan proteinuria juga menyesuaikan imuniti sedikit sebanyak. Walau bagaimanapun, mereka mengatakan kaedah asas adalah untuk memperbaiki kerosakan buah pinggang dan memperbaiki fungsi buah pinggang. Dalam kes biasa, buah pinggang kita membantu menghalang kehilangan benda yang diperlukan oleh badan. Kebocoran protein yang meningkat dalam air kencing boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang dan fungsi ginjal yang lebih buruk. Dari masa ke masa, ini boleh menyebabkan buah pinggang gagal dan keadaan ini mengalami kegagalan buah pinggang kronik, yang mungkin memerlukan pemindahan dialisis atau pemindahan buah pinggang dalam masa terdekat.

Ia telah matang bahawa Ubat Herba Cina Merawat Proteinuria dalam klinikal. Tujuan ubat herba Cina adalah untuk memperbaiki kerosakan buah pinggang dan meningkatkan fungsi buah pinggang melalui satu siri fungsi yang tidak dapat dicapai oleh ubat barat. Jika kebocoran protein anda dalam air kencing tidak dapat dikawal dengan baik dan anda ingin mencegah dialisis dan pemindahan buah pinggang secara berkesan, fungsi buah pinggang mesti diperbaiki.

Sekiranya anda berminat dengan Ubat Herba Cina atau memerlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang, anda boleh menghantar e-mel kepada kami, kami akan berusaha sebaik mungkin untuk membantu anda.

Sebelum ini:Bagaimana Bad Adakah Creatinine 1.7 dalam Penyakit Buah Pinggang

Artikel seterusnya:Apakah ertinya 2.4 Creatinine dalam penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat