WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Bagaimana Bad Adakah Creatinine 1.7 dalam Penyakit Buah Pinggang

2018-07-22 17:41

Bagaimana Bad Adakah Creatinine 1.7 dalam Penyakit Buah PinggangBetapa buruknya kreatinin 1.7 dalam penyakit buah pinggang? Bagi orang yang sihat, tahap kreatinin tetap berterusan. Di sini kita meninggalkan pengaruh pemakanan pada tahap kreatinin, tahap kreatinin yang tinggi mempunyai kaitan dengan kerosakan buah pinggang. Nah, apa yang boleh memberitahu kreatinin 1.7 memberitahu kita?

Creatinine 1.7 adalah sama dengan creatinine 150.28umol / L, dan ia boleh memberitahu kita bahawa keadaan di peringkat 2 penyakit buah pinggang kronik. Seseorang yang mempunyai penyakit buah pinggang peringkat 2 penyakit kronik mempunyai kerosakan buah pinggang dengan penurunan ringan dalam kadar penapisan glomerular (GFR) 60-89 ml / min. Selalunya tiada gejala untuk menunjukkan buah pinggang rosak. Kerana buah pinggang mempunyai keupayaan pampasan yang sangat kuat dan mereka melakukan pekerjaan yang baik walaupun mereka tidak berfungsi pada 100%. Kreatinin tinggi, darah dalam air kencing, proteinuria dan cara lain boleh membuat pesakit mengetahui bahawa mereka berada di tahap 2 penyakit buah pinggang kronik.

Walaupun kreatinin 1.7 memberitahu bahawa keadaan ini kurang berfungsi dengan fungsi buah pinggang, ia harus membangkitkan perhatian pesakit. Kami akan mengatakan bahawa jika kreatinin 1.7 berlangsung lama, ia bermakna kira-kira 40-50% fungsi buah pinggang telah hilang. Menurunkan kreatinin 1.7 melalui peningkatan fungsi buah pinggang adalah penting.

Di bawah kes-kes biasa, buah pinggang membantu mengeluarkan buangan dan cecair yang berlebihan daripada badan, apabila fungsi buah pinggang berkurangan, fungsi seperti ini akan didiskaunkan, maka muncul kreatinin tinggi. Oleh itu, meningkatkan fungsi buah pinggang adalah satu rawatan yang menangani masalah dari akar untuk mengurangkan kreatinin tinggi. Dan secara umum, prognosis penyakit ginjal kronik peringkat 2 adalah baik, dan kemungkinan besar akan dibalikkan. Oleh itu, jangan kelewatan keadaan kerana kreatinin 1.7 tidak menyebabkan gejala yang jelas.

Apakah rawatan yang boleh membantu meningkatkan fungsi buah pinggang? Ubat herba Cina boleh melakukan ini dengan memperbaiki kerosakan buah pinggang dan memberikan pemakanan bagi buah pinggang yang rosak. Seluruh proses tidak akan menyebabkan kesan sampingan kerana semua ubat herba Cina berasal dari alam semula jadi. Bagi pesakit dengan tahap kreatinin 1.7 mereka boleh mendapat peluang kembali normal.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang ubat herba Cina atau memerlukan bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan berusaha sebaik mungkin untuk membantu anda.

Sebelum ini:Makanan, herba dan beberapa Nota untuk merendahkan tahap Creatinine tinggi

Artikel seterusnya:Cara Menghentikan Kebocoran Protein dalam Penyakit Buah Pinggang

Tag: penyakit ginjal Kreatinin

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat