WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Makanan, herba dan beberapa Nota untuk merendahkan tahap Creatinine tinggi

2018-07-21 16:56

Makanan, herba dan beberapa Nota untuk merendahkan tahap Creatinine tinggiMakanan, herba dan beberapa Nota untuk merendahkan tinggi Creatinine LevelAccording ke Hospital penyakit buah pinggang Hai Long, creatinine adalah produk pecahan creatin, yang merupakan satu bahagian penting dalam otot. Aras creatinine dalam darah adalah satu petanda yang penting yang menunjukkan bagaimana buah pinggang anda berfungsi. Tahap tinggi creatinine boleh disebabkan oleh faktor seperti penyakit buah pinggang, pengambilan terlalu tinggi protein, dehidrasi, menggunakan otot-bangunan tambahan diet creatin. Saya akan memberitahu anda bantuan pemakanan Khas mengurangkan tahap creatinine.

asid 1.Omega-3

Anda perlu makan lebih banyak makanan yang kaya dengan asid lemak omega-3 untuk mengurangkan tahap creatinine, seperti salmon, tuna, sardin, ikan kembung, walnut, beras liar.

2. lobak merah

lobak merah adalah sayur-sayuran yang sihat bagi orang-orang yang mempunyai masalah jantung dan penyakit buah pinggang. Lobak merah adalah berkhasiat dan kaya dengan pelbagai vitamin dan mineral seperti kalsium, Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D dan sebagainya. Veggie ajaib ini boleh membantu untuk merawat jangkitan buah pinggang dan melindungi fungsi buah pinggang.

3. dandelion akar

Dandelion akar dikenali sebagai diuretik untuk herba. Diuretics boleh membantu buah pinggang tidak aktif dengan meningkatkan kencing. Ini meningkatkan pengeluaran buah pinggang dan akan mencairkan jumlah creatinine dalam badan dengan meningkatkan pengeluaran sisa kencing pada kadar yang lebih cepat.

4. Ginseng Siberia

Ginseng Siberia biasanya digunakan dengan kulit kayu manis untuk mencergaskan semula buah pinggang dan untuk menurunkan paras creatinine. Ia dikenali sebagai sangat berguna dalam merawat penyakit buah pinggang dengan merangsang peredaran ke buah pinggang.

5. Elakkan makanan tinggi Protein

Apabila dinaikkan creatinine adalah berkaitan dengan kerosakan buah pinggang, Long Hai buah pinggang penyakit Hospital doktor menasihati berkurangan jumlah protin dalam diet. Protein, apabila dipecahkan, mencipta produk sisa yang disebut urea. Apabila fungsi buah pinggang menurun, badan tidak dapat membuang sendiri sisa dan ia membina. Mengurangkan protein dalam diet boleh membantu mengurangkan jumlah sisa yang dihasilkan. Protin haiwan adalah Tempahan penyumbang utama, seperti daging merah, ayam dan daging babi. Adalah dinasihatkan untuk mendapatkan protein yang mencukupi daripada sumber tumbuhan seperti kacang soya dan kekacang.

6. berhenti mengambil suplemen creatine

Berhenti mengambil suplemen creatine atau mengurangkan dos anda secara beransur-ansur sehingga anda sedang tidak ada. Walaupun ini mungkin kelihatan jelas, creatine suplemen yang popular bagi mereka yang cuba untuk membina jisim otot. Jika anda mengambil Supplement bina badan, menyemak bahan-bahan untuk creatin.

7. berhenti merokok.

Berhenti Merokok. Merokok adalah punca utama kepada peningkatan tekanan darah.

Sebelum ini:Bagaimana untuk mengurangkan Creatinine 2.5

Artikel seterusnya:Bagaimana Bad Adakah Creatinine 1.7 dalam Penyakit Buah Pinggang

Tag: Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat