WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Bagaimana untuk mengurangkan Creatinine 2.5

2018-07-12 11:24

Bagaimana untuk mengurangkan Creatinine 2.5Creatinine merupakan protein semulajadi yang boleh didapati sebahagian besarnya merupakan kumpulan otot. Tahap normal creatinine untuk orang dewasa terdiri daripada 0.5-1.2 dan creatinine 2.5 adalah melebihi nilai biasa. Rakyat sepatutnya tahu bahawa peringkat creatinine tidak akan meningkat sehingga kira-kira 40-50% fungsi buah pinggang hilang. Jadi sekarang anda boleh sedar bahawa 2.5 creatinine tahap bererti kerosakan buah pinggang yang teruk.

Bagaimana untuk menurunkan creatinine 2.5?

1. Jika tahap creatinine serum yang tinggi disebabkan oleh kuat bersenam atau pengambilan daging overmuch, anda perlu mempunyai rehat yang baik dan makan daging kurang.

2. lobak merah jus adalah satu pilihan yang baik untuk pesakit-pesakit yang kaya dengan creatinine 2.5 atau lebih. Ia tidak berbahaya untuk buah pinggang dan di samping itu ia mempunyai banyak penambahbaikan kesihatan untuk kebimbangan banyak kesihatan contohnya penyakit buah pinggang, tekanan darah tinggi, kolesterol darah, glukosa yang tinggi, dan lain-lain.

3. mikro-Cina perubatan Osmotherapy adalah rawatan semula jadi yang optimum di dalamnya, yang Main selain di mengawal tahap tekanan darah, meningkatkan peredaran mikro, meningkatkan bekalan darah dan oksigen, mengurangkan tindak balas keradangan, membubarkan thrombus, mempromosi perfusion ginjal yang berkesan dan merendah-rendahkan extracellular matrix, oleh itu membaiki kecederaan buah pinggang dan memulihkan fungsi buah pinggang untuk mengurangkan creatinine 2.5 daripada Nephropathy hipertensi.

Sebelum ini:Apa yang perlu saya makan sekiranya saya mempunyai kencing manis dan Hign Creatinine

Artikel seterusnya:Makanan, herba dan beberapa Nota untuk merendahkan tahap Creatinine tinggi

Tag: Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat