WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Telur adalah baik bagi orang-orang tinggi Creatinine

2018-06-22 14:38

Telur adalah baik bagi orang-orang tinggi CreatinineDiet kita mempengaruhi tahap creatinine serum kami, maka bagi orang-orang yang telah mengukuhkan tahap creatinine dalam darah, menukar diet mereka

adalah berguna untuk mencegah creatinine tahap yang lebih tinggi. Kalau begitu, Adakah telur baik atau buruk untuk merendahkan creatinine dalam pesakit?

Telur dianggap sebagai satu makanan berkhasiat yang biasa bagi orang-orang. Kebanyakan orang-orang yang lemah atau sakit dicadangkan untuk mengambil telur untuk tenaga tambahan. Maka Adakah mereka juga sesuai untuk orang yang mempunyai tahap tinggi creatinine?

Sekarang kita boleh tahu bahawa orang yang mempunyai tahap tinggi creatinine boleh makan telur. Tetapi berbanding dengan kuning telur, pesakit penyakit ginjal dinasihatkan makan telur putih. Putih telur adalah hampir tulen protein, dan secara meluas dianggap sebagai paling bioavailable dan dihadam sumber protein. Apa yang lebih, putih telur menawarkan lemak dan bebas kolesterol pemakanan alternatif.

Putih telur disyorkan untuk pesakit penyakit ginjal, kerana putih telur adalah makanan protein berkualiti tinggi. Kita tahu produk sisa protein urea nitrogen dan makan terlalu banyak protin akan meningkatkan beban buah pinggang, yang sekali gus boleh menyebabkan kenaikan seterusnya serum creatinine aras dan tahap BUN. Oleh itu, apabila ia datang kepada protein dan buah pinggang penyakit, putih telur biasanya disyorkan.

Sebelum ini:Bagaimana untuk hidup sihat dengan penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Apakah aras min Creatinine 5.1

Tag: Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat