WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Bagaimana untuk menurunkan tahap tinggi Creatine dalam penyakit buah pinggang kronik secara semulajadi

2018-06-22 14:35

Bagaimana untuk menurunkan tahap tinggi Creatine dalam penyakit buah pinggang kronik secara semulajadiApabila ada penyakit buah pinggang kronik, dan buah pinggang tidak dapat menapis bahan buangan seperti darah dan creatinine urea nitrogen, ada kemungkinan akan meningkat di peringkat BUN dan creatinine. Di sini adalah mengenai herba untuk menurunkan paras ini secara semula jadi.

1. memakan herba dalam jumlah yang betul. Ia termasuk dandelion astragalus, ginseng, kulit kayu manis, dan sebagainya.

2. Elakkan makanan yang tinggi protein. Ia adalah satu kaedah yang utama untuk mengurangkan tahap creatinine dalam penyakit buah pinggang kronik.

3. darah pencemaran terapi adalah salah satu rawatan semulajadi penting yang digunakan untuk menghapuskan darah stasis seperti bahan buangan, toksin dan metabolite lain keluar dari badan melalui pembersihan darah.

4. akhir sekali, mengamalkan ubat herba semulajadi yang dikenali sebagai perubatan mikro-Cina pada dasarnya lebih rendah tahap tinggi BUN dan creatinine oleh membaiki kerosakan buah pinggang dan memulihkan fungsi buah pinggang.

Sebelum ini:Berapa lama Adakah orang hidup dengan akhir peringkat penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk hidup sihat dengan penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat