WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Apa punca Creatinine rendah tahap

2018-06-20 14:15

Apa punca Creatinine rendah tahapTahap Creatinine rendah adalah disebabkan oleh sebab-sebab yang banyak seperti protein rendah kandungan di dalam diet, kehamilan, penyakit-penyakit hati, jisim otot berkurangan seperti hepatitis, hemochromatosis, Wilson penyakit dan penyakit hati berlemak.

Diet yang rendah protin boleh menyebabkan tahap rendah creatinine. Makanan yang tinggi dengan fosfat creatine termasuk salmon, tuna, daging babi dan daging lembu, di mana kesemuanya adalah tinggi dalam protein. Kerana makanan ini tidak dimasukkan ke dalam diet rendah protein, terdapat kurang creatine fosfat untuk memecahkan, menyebabkan dikurangkan tahap creatinine.

Masalah hati. Ini adalah satu lagi sebab untuk peringkat rendah creatinine. Jika anda mengalami masalah hati, seperti hepatitis atau penyakit hati berlemak, anda boleh mendapat jawapan untuk peringkat rendah creatinine. Hati memberi kesan kepada pengeluaran creatinine.

-Kehamilan. Dalam trimester kedua, ramai bakal mungkin menjalani tahap rendah creatinine. Selepas bersalin, tahap creatinine akan meningkat secara beransur-ansur dan kembali kepada julat biasa.

Saya berharap bahawa maklumat ini membantu anda memahami punca tahap rendah creatinine.

Sebelum ini:Bagaimana untuk menurunkan creatinine

Artikel seterusnya:Berapa lama Adakah orang hidup dengan akhir peringkat penyakit buah pinggang

Tag: Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat