WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Bagaimana untuk menurunkan Creatinine 7.4 tanpa melakukan dialisis

2018-10-02 09:16

Bagaimana untuk menurunkan Creatinine 7.4 tanpa melakukan dialisisCreatinine 7.4 yang melebihi tahap normal bererti terdapat kurang daripada 10% buah pinggang fungsi yang ditinggalkan. Di mana sebilangan besar toksin akan dikekalkan di dalam badan sebagai baik seperti sesetengah penyakit yang mengandungi bengkak, proteinuria, kencing darah dan sebagainya datang keluar pada pesakit. Dengan itu, pesakit akan dikehendaki untuk mengambil dialisis. Manakala, bagaimana untuk lebih rendah creatinine 7.4 tanpa melakukan dialisis?

Hospital penyakit buah pinggang, pesakit akan diberi terapi membuang toksin untuk membersihkan semua racun didepositkan yang akan membuat kerosakan selanjutnya kepada buah pinggang dan mengurangkan pengaruh lain rawatan untuk memulihkan buah pinggang pertama. Jika perlu, dialisis juga akan ditawarkan kepada pesakit-pesakit untuk masa yang singkat untuk mengurangkan tahap creatinine dan mengurangkan gejala dengan cepat. Sementara itu, ubat-ubatan Cina atau ubat-ubatan Cina lain seperti mengewap terapi, terapi perubatan Cina lisan, kitaran terapi, Mandian kaki, kaca Cupping, terapi Moxibustion, dan sebagainya, akan membawa kesannya terbaik untuk membaiki buah pinggang rosak dan memulihkan buah pinggang fungsi dengan selamat dalam persekitaran antarabangsa yang dibersihkan oleh terapi mengeluarkan toksin. Apabila buah pinggang dipulihkan, creatinine 7.4 akan dikurangkan secara semulajadi, simptom tersebut akan hilang dan pesakit boleh menjalani kehidupan yang berkualiti. Dalam keadaan ini, pesakit telah tidak perlu melakukan dialisis.

Sebelum ini:Tekanan darah tinggi dan Creatinine 4.5, Adakah mungkin untuk mengelakkan dialisis

Artikel seterusnya:TIDAK

Tag: Dialisis Creatinine lebih rendah

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat