WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Tekanan darah tinggi dan Creatinine 4.5, Adakah mungkin untuk mengelakkan dialisis

2018-09-14 09:37

Tekanan darah tinggi dan Creatinine 4.5, Adakah mungkin untuk mengelakkan dialisisCreatinine 4.5 bermakna terdapat lebih 70% daripada buah pinggang yang rosak. Di dunia yang lain, buah pinggang tidak boleh berfungsi baik untuk membuang lebihan air, toksin dan bahan buangan dari badan benar-benar apa-apa. Hasilnya, banyak toksin dan bahan buangan secara beransur-ansur telah dipasang di dalam badan. Apabila buah pinggang yang teruk, pesakit akan dicadangkan untuk menjalani rawatan dialisis. Sementara, ianya dapat mengelakkan dialisis kepada pesakit-pesakit dengan creatinine 4.5 dan tekanan darah tinggi?

Kenyataannya, tekanan darah tinggi adalah bukan sahaja punca kepada penyakit buah pinggang, tetapi juga merupakan tanda-tanda nephropathy. Dengan itu, pesakit yang lebih baik telah membuat tekanan darah terkawal. Dan kemudian, cuba rawatan semulajadi untuk memperbaiki fungsi buah pinggang dan lebih rendah creatinine 4.5.

Perubatan Cina adalah satu cara yang lebih baik untuk membantu pesakit meningkatkan keupayaan pemulihan diri buah pinggang dengan meluaskan saluran darah, membubarkan stasis darah dan menggalakkan peredaran darah dengan selamat. Kemudian, fungsi buah pinggang ditambah, peringkat creatinine akan dikurangkan dan pesakit boleh menikmati kehidupan yang lebih baik.

Tetapi, hanya kesan yang terbaik mengambil ubat Cina, boleh buah pinggang dirawat juga. Oleh itu, pesakit harus membersihkan segala toksin dan bahan buangan yang boleh mencederakan buah pinggang sel-sel dan tisu-tisu dan mengurangkan hasil Perubatan Cina. Menurut, mengeluarkan toksin terapi diperlukan untuk memandu keluar toksin dan bahan buangan ini. Selain itu, terapi membuang toksin boleh mengambil peranan penting dalam melindungi buah pinggang dan buah pinggang untuk memperbaharui menggalakkan.

Sebelum ini:Apa tahap Creatinine adalah merbahaya kepada pesakit yang memerlukan

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk menurunkan Creatinine 7.4 tanpa melakukan dialisis

Tag: Creatinine Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat