WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Adalah pesakit dengan Creatinine 3.9 memerlukan dialisis

2018-09-07 09:01

Adalah pesakit dengan Creatinine 3.9 memerlukan dialisisHello, doktor. Saya merupakan pesakit penyakit buah pinggang kronik. Dan saya tahap creatinine adalah 3.9. Adakah saya memerlukan dialisis?

Ramai pesakit dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) telah bertanya kepada saya sama ada mereka perlu mengambil dialisis atau tidak. Kelaziman, apabila tahap creatinine mencecah sehingga 5.2, doktor akan menyarankan melakukan dialisis, tetapi ianya tidak perlu. Jika pesakit juga mempunyai komplikasi serius, mereka harus mengambil dialisis dengan serta-merta.

Oleh itu, bagi pesakit dengan creatinine 3.9, mereka akan mempunyai untuk menerima dialisis dalam masa terdekat sebagai buah pinggang yang menjadi lebih buruk dan lebih teruk lagi. Supaya, mereka sepatutnya makan diet yang dirancang dengan baik dan menjalani kehidupan yang sihat untuk melambatkan pembangunan buah pinggang. Selain itu, rawatan yang berkesan tidak boleh boleh mengelakkan.

Oleh kerana dialisis adalah teknologi untuk menapis darah dengan rawatan dengan banyak kesan sampingan, pesakit tertanya-tanya sama ada terdapat rawatan lain untuk menyelamatkan mereka atau tidak.

Di China, pesakit buah pinggang kronik penyakit (CKD) dengan creatinine 3.9 boleh mengambil ubat-ubatan Cina termasuk ubat-ubatan Cina panas Mampat terapi, terapi membuang toksin, kitaran terapi dan sebagainya untuk membersihkan racun yang dipasang dan memulihkan fungsi buah pinggang dengan kurang kesan sampingan. Malah, rawatan yang akan digunakan kepada pesakit adalah di jangka keadaan penyakit pesakit. Apabila fungsi buah pinggang telah diperbaiki, pesakit tidak perlu dialisis.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang dengan Creatinine 1.92: apa yang perlu saya lakukan

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk menurunkan Creatinine 5.6 tanpa dialisis

Tag: Creatinine Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat