WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Penyakit buah pinggang dengan Creatinine 1.92: apa yang perlu saya lakukan

2018-09-03 09:28

Penyakit buah pinggang dengan Creatinine 1.92: apa yang perlu saya lakukanSaya pesakit penyakit ginjal, kini saya tahap creatinine adalah 1.92, tahap Sabit adalah 11.5 dan doktor saya memberitahu saya bahawa saya tahap urea adalah juga sangat tinggi. Bolehkah anda memberitahu saya apa yang perlu saya lakukan?

Hi, gembira untuk membantu anda. Tinggi urea dan creatinine peringkat 1.92 anda menggambarkan terdapat tinggi toksin yang tinggal di tubuh dalaman dan lebih 60-70% daripada nephrons anda telah rosak. Tahap Sabit anda 11.5 menunjukkan tengah anemia, inilah komplikasi buah pinggang secara tipikal. Walau bagaimanapun, semasa menunjukkan anda elektrolit yang tahap adalah masih dalam lingkungan normal, yang bermaksud tubules buah pinggang anda tidak rosak teruk.

Secara keseluruhannya, keadaan kerosakan adalah di tahap 3 penyakit buah pinggang kronik. Peringkat ini adalah di peringkat yang sangat penting. Dengan rawatan tepat pada masanya untuk membersihkan toksin dalaman anda (creatinine, urea dll), membaiki tisu-tisu rosak buah pinggang anda dan memperbaiki fungsi buah pinggang anda, keadaan anda boleh dirawat, dan melarikan diri dari dialisis dan pemindahan di masa hadapan. Tanpa rawatan yang berkesan dan tepat pada masanya, keadaan keseluruhan akan memburukkan lagi pada kelajuan yang cepat, amat sukar untuk dirawat. Jadi sekarang point utama untuk anda adalah untuk mencari rawatan yang sesuai dan bawa tepat pada masanya.

Selain itu, anda juga perlu membuat diet pelan mengikut keadaan anda sendiri, anda tahu diet yang sihat adalah membantu untuk meningkatkan kesan penyembuhan tetapi yang buruk mungkin berkurangan. Ingat untuk memastikan suasana yang baik yang juga mempunyai kesan yang besar terhadap kesihatan anda.

Sebelum ini:Bagaimana untuk mengurangkan tahap Creatinine 6.0 penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Adalah pesakit dengan Creatinine 3.9 memerlukan dialisis

Tag: Creatinine penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat