WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Adakah Creatinine 5.6 tinggi untuk pesakit menghidap Diabetes 10 tahun

2018-09-01 18:29

Adakah Creatinine 5.6 tinggi untuk pesakit menghidap Diabetes 10 tahunAdakah creatinine 5.6 yang tinggi untuk pesakit menghidap diabetes 10 tahun? Sebenarnya, creatinine 5.6 dalam penyakit kencing manis adalah agak tinggi itu bermakna anda punya kencing manis Nephropathy, secondery penyakit kencing manis. Tanpa baik kawalan penyakit anda boleh pergi lebih teruk.

Terdapat beberapa punca penyakit buah pinggang, satu keadaan yang menjejaskan satu dalam 10 orang dewasa berumur 20 atau lebih tua di Amerika Syarikat. Mengetahui punca yang menyebabkan penyakit buah pinggang boleh membantu anda mendapat rawatan yang betul dan berpotensi mengekalkan baki fungsi buah pinggang.

Sebenarnya Apakah punca utama penyakit buah pinggang?

Kencing manis adalah punca nombor satu, penyakit ginjal, bertanggungjawab untuk kira-kira 44 peratus daripada semua cases1 kegagalan buah pinggang. Tekanan darah tinggi (juga dipanggil hipertensi) adalah merupakan penyebab kedua, bertanggungjawab untuk kira-kira 28 percent1. Glomerulonephritis, istilah umum bagi pelbagai jenis keradangan buah pinggang, serta penyakit-penyakit genetik seperti penyakit ginjal polycystic (PKD), penyakit autoimun, kecacatan kelahiran dan masalah-masalah lain juga boleh menyebabkan penyakit buah pinggang.

Jadi, sebagai seorang pesakit diabetes, anda perlu memberi perhatian yang tinggi kepada penyakit anda. Sudah tentu bukan semua pesakit diabetes akan mendapat penyakit buah pinggang, bagi orang-orang yang boleh mengawal gula dalam darah mereka baik, mereka boleh mengetepikan fungsi buah pinggang yang gagal pergi. Bagi orang-orang yang telah mendapat penyakit kencing manis buah pinggang, anda boleh bekerja dengan doktor anda untuk memastikan buah pinggang anda berfungsi seberapa lama yang mungkin.

Sebelum ini:Adakah terdapat mana-mana pilihan lain untuk pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 680

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk mengurangkan tahap Creatinine 6.0 penyakit buah pinggang

Tag: Creatinine kencing manis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat