WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Adakah terdapat mana-mana pilihan lain untuk pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 680

2018-09-01 18:27

Adakah terdapat mana-mana pilihan lain untuk pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 680Adakah terdapat mana-mana pilihan lain untuk pesakit kegagalan buah pinggang dengan creatinine 680? Buah pinggang PERMINDAHAN sebagai salah satu rawatan yang paling berkesan untuk kegagalan buah pinggang yang ia lakukan boleh membantu pesakit menjalani kehidupan berkualiti yang relatif dalam tempoh, tetapi ia bukanlah pilihan sahaja mahupun pilihan terbaik untuk pesakit dengan creatinine 680.

Mengapa pemindahan ginjal bukanlah pilihan terbaik untuk pesakit kegagalan buah pinggang?

1. buah pinggang pemindahan akan mengenakan sejumlah besar wang jadi tidak semua pesakit mampu

2. memang sukar untuk mencari penderma sihat, kadang-kadang, ia mungkin kos beberapa tahun untuk mendapatkan buah pinggang baru yang

3. tidak semua pesakit yang sesuai untuk operasi ini kerana usaha memerlukan untuk keadaan fizikal

4. selepas pembedahan, pesakit perlu mengambil ubat-ubatan yang banyak untuk anti penolakan, yang akan mendorong beberapa kesan sampingan

5. buah pinggang baru boleh pergi kegagalan pada bila-bila masa, maka pesakit harus mengambil dialisis atau pemindahan buah pinggang lagi

Adakah terdapat mana-mana pilihan lain untuk pesakit kegagalan buah pinggang dengan creatinine 680?

Malah, kecuali pemindahan buah pinggang, dialisis juga merupakan rawatan biasa bagi kegagalan buah pinggang, tetapi saya tidak mengesyorkan pesakit untuk mengambil. Kerana sebagai rawatan kecemasan, ia akan membawa banyak kesan sampingan. Apakah lebih teruk, keadaan penyakit akan pergi ke lebih teruk hari demi hari.

Di sini, saya cadangkan ubat-ubatan Cina kepada anda, sebagai salah satu inovasi Perubatan Cina tradisional, ia telah terbukti menjadi salah satu rawatan yang paling berkesan untuk merawat kegagalan buah pinggang. Dengan bantuan rawatan ini, fungsi buah pinggang boleh meningkat ke tahap yang tertentu, supaya pesakit boleh menjalani kehidupan yang berkualiti tanpa dialisis atau pemindahan buah pinggang.

Sebelum ini:Memerlukan pesakit kegagalan buah pinggang dialisis mengambil Creatinine 8.5

Artikel seterusnya:Adakah Creatinine 5.6 tinggi untuk pesakit menghidap Diabetes 10 tahun

Tag: Creatinine kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat