WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Memerlukan pesakit kegagalan buah pinggang dialisis mengambil Creatinine 8.5

2018-09-01 18:24

Memerlukan pesakit kegagalan buah pinggang dialisis mengambil Creatinine 8.5Saya pesakit kegagalan buah pinggang, sebelum saya paras creatinine sehingga 8.5 doktor sekali mengesyorkan saya untuk mengambil dialisis dan saya enggan, kerana saya merasakan segala-galanya berada dalam keadaan sihat. Tetapi sekarang banyak gejala muncul satu demi satu, adalah ini bermakna saya telah mengambil dialisis? Apa akan berlaku jika saya enggan mengambil dialisis?

Apa akan berlaku jika pesakit kegagalan buah pinggang dengan creatinine 8.5 enggan mengambil dialisis?

Untuk pesakit dengan creatinine tahap 8.5 dan gejala-gejala yang serius, jika mereka enggan untuk mengambil dialisis, lebih banyak dan lebih banyak komplikasi dan simptom akan muncul satu demi satu, dan kehidupan mereka akan berada dalam risiko yang besar. Walau bagaimanapun, itu tidak bermakna anda mempunyai pilihan lain. Rawatan seperti pemindahan buah pinggang dan ubat-ubatan Cina boleh menjadi pilihan anda baik.

Selepas anda creatinine paras sehingga 8.5 Adakah dialisis satu-satunya pilihan untuk anda?

Seperti yang kita sebutkan di atas, dialisis bukanlah satu-satunya pilihan untuk pesakit dengan tahap creatinine 8.5, pemindahan buah pinggang dan Perubatan Cina juga dapat membantu mereka keluar dari masa sukar tersebut. Pemindahan buah pinggang sebagai salah satu cara yang paling berkesan dalam merawat kegagalan buah pinggang, anda boleh membantu pesakit kembali kepada aktiviti normal dalam tempoh yang panjang, jika orang boleh menguruskan buah pinggang mereka baru baik. Tetapi tidak semua pesakit boleh disenaraikan dalam baris calon, jadi untuk bahagian pesakit kami cadangkan mereka Perubatan Cina, yang merupakan inovasi perubatan tradisional herba Cina. Berbanding dengan ubat-ubatan barat, ianya lebih semulajadi dan selamat. Dengan bantuan terapi ini, pesakit dengan tahap tinggi creatinine boleh hidup lebih baik tanpa dialisis atau pemindahan.

Sebelum ini:Boleh pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 6.7 mengelakkan dialisis

Artikel seterusnya:Adakah terdapat mana-mana pilihan lain untuk pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 680

Tag: kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat