WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Boleh pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 6.7 mengelakkan dialisis

2018-08-31 09:25

Boleh pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 6.7 mengelakkan dialisisBoleh pesakit kegagalan buah pinggang dengan creatinine 6.7 mengelakkan dialisis? Di klinik, penyakit buah pinggang boleh dibahagikan kepada 5 peringkat dan creatinine 6.7 kepunyaan peringkat 4, dalam peringkat ini buah pinggang tidak rosak sepenuhnya, jadi jika pesakit boleh mengambil rawatan tepat pada masanya, mereka akan mendapat peluang untuk mengelakkan dilaysis.

Bagi pesakit dengan creatinine 6.7 mereka buah pinggang telah rosak sederhana, penyakit telah berkembang maju dalam peringkat 4. Secara umum, selepas pesakit yang penyakit melanjut ini peringkat (lanjutan peringkat penyakit buah pinggang), doktor akan mengesyorkan dialisis kepada pesakit. Tetapi bagi saya, saya tidak begitu mencadangkan pesakit saya untuk mengambil dialisis kerana kesan sampingan. Yang lebih buruk, apabila pesakit mula dialisis, ia akan sukar untuk membuangnya.

Jadi apa yang boleh kita lakukan untuk kegagalan buah pinggang dengan creatinine 6.7 adalah untuk melindungi glomerulus sihat mereka dan menghalang mereka daripada mendapat yang dirosakkan oleh tawaran persekitaran dalaman yang baik. Bagi sel-sel yang rosak buah pinggang, kami perlu menawarkan cukup darah dan oksigen ke buah pinggang kemudian membuat sel buah pinggang yang rosak dapat dibaiki. Hanya dengan cara ini boleh fungsi buah pinggang mendapatkan baik, supaya pesakit boleh mendapatkan peluang untuk Elakkan dialisis.

Apakah rawatan yang boleh membantu pesakit kegagalan buah pinggang dengan creatinine 6.7 mengelakkan dialisis?

Osmotherapy perubatan mikro-Cina sebagai salah satu inovasi perubatan tradisional Cina, ianya berguna untuk memperbaiki fungsi buah pinggang dengan membaiki sel-sel rosak buah pinggang dan melindungi mereka dari kerosakan selanjutnya. Dengan bantuan rawatan ini, pesakit kegagalan buah pinggang dengan creatinine 6.7 boleh mendapat fungsi buah pinggang mereka kemudian bertambah baik secara beransur-ansur, mendapat peluang untuk Elakkan dialisis.

Sebelum ini:Tanda-tanda tinggi Serum Creatinine tahap dan cara-cara untuk mengurangkan ia

Artikel seterusnya:Memerlukan pesakit kegagalan buah pinggang dialisis mengambil Creatinine 8.5

Tag: elakkan dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat