WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Tanda-tanda tinggi Serum Creatinine tahap dan cara-cara untuk mengurangkan ia

2018-08-31 09:23

Tanda-tanda tinggi Serum Creatinine tahap dan cara-cara untuk mengurangkan iaTahap creatinine serum yang tinggi adalah salah satu daripada gejala-gejala paling biasa penyakit buah pinggang, dan jelas mengetahui ia adalah berguna untuk rawatan penyakit ini, jadi rakyat ingin tahu maklumat lanjut mengenainya. Kemudian, apakah tanda-tanda tinggi serum creatinine tahap dan cara-cara untuk mengurangkan ia?

Apakah tanda-tanda aras creatinine serum yang tinggi?

Serum creatinine tahap mula meningkat apabila kira-kira setengah daripada buah pinggang fungsi terjejas. Oleh itu, bagi pesakit dengan tahap tinggi creatinine yang dikaitkan dengan masalah buah pinggang, mereka biasanya mempunyai tanda-tanda dan gejala-gejala berikut:

1. penghadaman masalah seperti kurang selera makan, loya dan muntah-muntah

2. foamy air kencing

3. darah kencing

4. bengkak atau edema

5. keletihan atau kepenatan

6. kulit masalah seperti kulit kering, kulit kuning dan gatal kulit

7. air kencing perubahan seperti kerap kencing, kencing malam, penurunan output dan anuria

8. tekanan darah tinggi

Apakah cara-cara untuk mengurangkan tahap tinggi creatinine?

Serum creatinine tahap mencerminkan keadaan buah pinggang. Peringkat tinggi creatinine dalam darah menunjukkan buah pinggang tercedera dan fungsi buah pinggang terjejas teruk. Jadi jika anda mahu untuk menurunkan tahap creatinine tinggi, anda perlu membaiki buah pinggang rosak.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina sebagai salah satu inovasi perubatan tradisional herba Cina, ia boleh membaiki buah pinggang rosak dan melindungi saki-baki orang-orang dengan membesarkan pembuluh darah, anti-coagualtion, anti-radang dan anti kaedah temubual. Bekerjasama dengan terapi kami, ia dapat menyelesaikan masalah buah pinggang dari puncanya. Dengan bantuan terapi ini, orang boleh hidup dengan penyakit ini untuk jangka masa yang panjang dan menikmati kehidupan yang bermutu tinggi.

Sebelum ini:Creatinine tahap 339 dalam penyakit buah pinggang bagaimana ia mengurangkan

Artikel seterusnya:Boleh pesakit kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 6.7 mengelakkan dialisis

Tag: Tahap Creatinine Serum yang tinggi

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat