WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Creatinine tahap 339 dalam penyakit buah pinggang bagaimana ia mengurangkan

2018-08-29 09:33

Creatinine tahap 339 dalam penyakit buah pinggang bagaimana ia mengurangkanBagaimana untuk menurunkan tahap Creatinine 339 dalam penyakit buah pinggang? Creatinine sebagai salah satu penunjuk pada fungsi buah pinggang, ia boleh mencerminkan keadaan buah pinggang di beberapa darjah, jadi apabila membuat pelan rawatan yang kami perlu mengambil kira.

Apa yang boleh kita tahu dari creatinine 339?

Di klinik, penyakit buah pinggang boleh dibahagikan kepada lima peringkat dan creatinine 339 adalah dalam tahap 3, yang merupakan peringkat yang penting. Di peringkat ini, buah pinggang rosak sederhana, kebanyakan sel-sel buah pinggang yang sudah rosak dan bukannya necrotic, jadi jika pesakit boleh mengambil sesetengah rawatan yang betul untuk membaiki sel-sel rosak buah pinggang, mereka boleh mendapatkan peluang untuk mencegah penyakit itu pergi ke lebih teruk lagi, bahkan sebaliknya ia kepada s Mah melanjutkan. Selepas penyakit itu berjalan lancar, peringkat tinggi creatinine akan diturunkan secara beransur-ansur.

Bagaimana untuk menurunkan tahap creatinine 339 dalam penyakit buah pinggang?

Daripada di atas, kita dapat tahu bahawa jika pesakit ingin merendahkan tahap creatinine mereka harus mengambil rawatan tepat pada masanya. Perubatan Cina sebagai salah satu inovasi perubatan tradisional Cina, ia boleh menjadi pilihan yang baik untuk pesakit penyakit buah pinggang dengan creatinine 339.

Terapi ini mempunyai empat fungsi utama yang kaedah temubual anti, anti radang, anti pembekuan dan membesarkan tekanan darah. Oleh empat fungsi tersebut, sel-sel rosak buah pinggang bukan sahaja boleh dilindungi dari kerosakan selanjutnya tetapi juga boleh dibaiki ke tahap yang tertentu. Dalam apa-apa cara, fungsi buah pinggang boleh diperbaiki secara beransur-ansur dan gejala-gejala yang disebabkan oleh fungsi buah pinggang yang lebih rendah boleh lega dalam masa yang sama.

Sebelum ini:Nephropathy kencing manis dengan tahap Creatinine 243 untuk mendapat rawatan

Artikel seterusnya:Tanda-tanda tinggi Serum Creatinine tahap dan cara-cara untuk mengurangkan ia

Tag: Tahap creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat