WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Apakah bermaksud 3.6 Creatinine dalam penyakit buah pinggang kronik

2018-08-28 10:15

Apakah bermaksud 3.6 Creatinine dalam penyakit buah pinggang kronik"Saya hanya telah diberitahu saya mempunyai tahap creatinine 3.6. Apakah ini bererti? " Biasanya, selepas anda selesai beberapa air kencing dan ujian darah, doktor akan memberitahu anda beberapa nombor yang sepadan. Dan creatinine di sini kita menyebutkan adalah serum creatinine, ia adalah salah satu penunjuk penyakit buah pinggang. Maka apa boleh kita tahu dari bilangan 3.6?

Apakah creatinine 3.6 bermakna dalam penyakit buah pinggang kronik?

Di klinik, creatinine 3.6 yang disebabkan oleh faktor-faktor Patologi bermakna buah pinggang telah rosak sederhana dan kini penyakit ini adalah dalam peringkat 3, yang merupakan peringkat yang penting penyakit buah pinggang. Dengan kawalan yang baik, perkembangan penyakit ini boleh ditangguhkan dan dikawal dengan baik. Tetapi tanpa kawalan yang baik, penyakit ini boleh pergi lebih teruk dengan cepat. Supaya permintaan pesakit-pesakit yang berada dalam situasi ini memberi perhatian yang tinggi kepadanya dan mengambil tindakan yang tepat pada masanya untuk mengelakkan penyakit ini menjadi lebih teruk.

Bagaimana untuk menurunkan tahap tinggi creatinine?

Anda tahu bahawa peringkat tinggi creatinine adalah disebabkan oleh gangguan buah pinggang, jadi jika anda ingin mengurangkan ia anda perlu untuk membetulkan gangguan buah pinggang terlebih dahulu.

Mikro-Cina perubatan Osmotherapy adalah rawatan yang agak baru bagi penyakit buah pinggang kronik yang telah dibuktikan dalam klinik berkesan dan mudah. Ia boleh melegakan simptom-simptom seperti aras tinggi creatinine, bengkak, proteinuria, hematuria; mengawal komplikasi seperti merendahkan risiko masalah jantung. Apakah yang lebih penting, ia boleh membantu membaiki kerosakan buah pinggang untuk menyekat proses cystic ginjal dan secara beransur-ansur memulihkan fungsi buah pinggang.

Sebelum ini:Bagaimana untuk mendapatkan Creatinine 2.0 dalam penyakit buah pinggang kembali ke julat Normal

Artikel seterusnya:Apakah ia kemungkinan untuk menarik balik penyakit buah pinggang dengan Creatinine 3.1

Tag: Creatinine penyakit buah pinggang kronik

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat