WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Tidak Creatinine 3.8 bermakna penyakit buah pinggang adalah dalam 3 peringkat

2018-08-25 09:20

Tidak Creatinine 3.8 bermakna penyakit buah pinggang adalah dalam 3 peringkatAdakah tahap creatinine 3.8 bermakna penyakit buah pinggang adalah dalam tahap 3? Anda tahu tahap creatinine bukanlah penunjuk sahaja atau penunjuk paling sensitif penyakit buah pinggang, tetapi kita juga boleh membuat penghakiman kasar mengikut peringkat creatinine, iaitu, kita dapat tahu peringkat mana penyakit buah pinggang yang sedang menurut creatinine dalam Aras.

Creatinine 3.8 bererti pesakit penyakit buah pinggang what for?

Seperti yang kita sebutkan di permulaan, kita tahu bahawa walaupun tahap creatinine bukanlah penunjuk sahaja penyakit buah pinggang, tetapi mengikut peringkat itu, kita juga boleh tahu sesuatu tentang penyakit mereka.

Di klinik, serum creatinine tahap 3.8 sedang penyakit buah pinggang peringkat 3, dan bagi orang-orang yang tahap creatinine adalah sehingga ia bermaksud terdapat hanya kiri kurang daripada 30% buah pinggang fungsi boleh bekerja biasa. Jadi permintaan itu pesakit untuk mengambil tindakan sekarang untuk mencegah penyakit ini juga lebih teruk.

Bagaimana pesakit boleh tahu tahap mana mereka berada dalam?

Sebenarnya, tahap GFR boleh beritahu kami semua cerita tentang penyakit buah pinggang anda. Tetapi bagi sesetengah pesakit mereka mungkin tidak boleh mendapatkan tahap GFR atas sebab-sebab yang banyak, maka mereka boleh membuat diagnosis kasar mengikut tahap creatinine serum. Jika anda ingin tahu tahap mana anda berada di tetapi tidak tahu bagaimana untuk menilai ia, anda boleh berunding dengan kami melalui e-mel, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Apakah rawatan yang berguna untuk mencegah penyakit buah pinggang berlaku lebih teruk?

Perubatan Cina sebagai terapi baru berdasarkan ubat-ubatan herba Cina tradisional adalah berguna untuk mencegah penyakit buah pinggang berlaku lebih teruk. Sempurna, ia menggabungkan atau ubat-ubatan herba dan peralatan perubatan moden dan teknologi bersama-sama untuk memperbaiki keberkesanan ubat luar biasa. Ia adalah satu terapi luar, di mana ubat-ubatan yang berkecai boleh boleh menembusi ke dalam buah pinggang luka terus dan cekap, jadi terapi ini boleh merawat penyakit buah pinggang tanpa membuat kerosakan selanjutnya kepada buah pinggang.

Sebelum ini:Bagaimana untuk merawat penyakit buah pinggang dengan tahap Creatinine 1.7

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk mendapatkan Creatinine 2.0 dalam penyakit buah pinggang kembali ke julat Normal

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat