WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Perubatan Cina adalah Helpful untuk membaiki buah pinggang dalam penyakit buah pinggang

2018-08-25 09:15

Perubatan Cina adalah Helpful untuk membaiki buah pinggang dalam penyakit buah pinggangApakah Perubatan Cina itu berguna untuk membaiki buah pinggang dalam penyakit buah pinggang? Penyakit buah pinggang merujuk kepada secara beransur-ansur kehilangan fungsi buah pinggang, dan ianya sukar untuk diubati. Walau bagaimanapun, ubat-ubatan Cina mempunyai ciri-ciri tersendiri dalam merawat penyakit ini.

Asas-asas tentang penyakit buah pinggang

Fungsi utama buah pinggang ialah untuk mengeluarkan bahan buangan dan air yang berlebihan daripada darah. Buah pinggang memproses kira-kira 200 liter darah setiap hari dan menghasilkan kira-kira 2 liter air kencing. Pada langkah pertama dalam penapisan, darah dihantar ke dalam glomeruli yang oleh mikroskopik bocor salur darah yang dipanggil kapilari. Untuk pesakit penyakit ginjal kronik (CKD), selain daripada sisa sesetengah bahan berguna juga ditapis keluar. Sementara itu, pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) juga mempunyai kesukaran dalam menghasilkan hormon yang mempunyai fungsi-fungsi penting di dalam badan. Tanpa cukup hormon, sistem-sistem lain akan terlibat dalam kronik buah pinggang penyakit (CKD), yang membawa kepada rawatan yang rumit.

Apakah Perubatan Cina itu berguna untuk membaiki buah pinggang dalam penyakit buah pinggang?

Baik HERBAL Cina yang semula jadi mempunyai fungsi menterbalikkan Stage 3 CKD ke Stage 2 kronik buah pinggang penyakit (CKD). Kadang-kadang ianya berguna kepada belakang pentas 4 atau 5 kronik buah pinggang penyakit (CKD) untuk peringkat 3 kronik buah pinggang penyakit (CKD). Jadi sebagai pesakit penyakit buah pinggang titik utama anda adalah untuk mencari satu sikap yang baik tepat pada masanya.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina sebagai salah satu herba Cina alami baik adalah berguna untuk membaiki buah pinggang dengan cara yang kreatif.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina adalah terapi herba semula jadi yang menggunakan luaran acupoint belakang yang lebih rendah (kawasan buah pinggang). Beg herba yang mengandungi berpuluh-puluh ubat-ubatan herba sebelum direndam di dalam penetrants, dan kemudian diletakkan di bahagian belakang yang lebih rendah. Dengan bantuan alat osmosis, ramuan ubat-ubatan herba yang berkesan akan seterusnya meranapkan ke buah pinggang melalui utama dan saluran. Terdapat tiada kesakitan, dan ianya jenis seperti urutan.

Jika anda ingin tahu maklumat lanjut mengenai ubat-ubatan Cina atau perlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang kronik (CKD), anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Apakah Creatinine 2.48 cara dan bagaimana serius

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk merawat penyakit buah pinggang dengan tahap Creatinine 1.7

Tag: penyakit buah pinggang Perubatan Cina

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat