WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Berapa lama pesakit kegagalan buah pinggang boleh hidup dengan tahap tinggi Creatinine

2018-08-23 09:32

Berapa lama pesakit kegagalan buah pinggang boleh hidup dengan tahap tinggi CreatinineBerapa lama pesakit boleh hidup dengan kegagalan buah pinggang dan tahap creatinine tinggi? Sebenarnya, ramai orang yang berkenaan dengan soalan ini. Seperti yang kita semua tahu tahap tinggi creatinine adalah hanya salah satu daripada tanda-tanda penyakit buah pinggang, jadi apabila bercakap tentang hayat kita perlu beri perhatian kepada keadaan penyakit, yang mana peringkat pesakit kini di.

Biasanya, bagi orang-orang yang berada di peringkat awal penyakit buah pinggang, tidak perlu bimbang tentang hayat, titik utama mereka adalah untuk mencari rawatan yang sistematik dan bawa sekarang. Ini kerana di peringkat awal buah pinggang rosak sedikit atau sederhana, jadi selagi engkau tidak jatuh ke dalam peringkat 4, anda masih mempunyai peluang untuk menarik balik penyakit anda, oleh itu untuk mengelakkan dialisis dan pemindahan.

Bagi penghidap penyakit buah pinggang yang lebih maju, mereka akan mengambil pemindahan buah pinggang atau dialisis untuk memanjangkan jangka hayat mereka untuk 5-10 tahun atau lebih lama, jika mereka tidak mengambil sebarang tindakan, terdapat hanya beberapa bulan atau satu tahun ditinggalkan.

Sebenarnya, bagi penghidap kegagalan buah pinggang, Terdapat satu lagi cara yang boleh membantu mereka hidup lebih lama, tidak kira mereka berada di peringkat awal atau peringkat maju, itu adalah ubat-ubatan Cina. Hal ini berbeza daripada rawatan Barat, ia boleh melegakan gejala-gejala seperti tahap tinggi creatinine dengan memperbaiki fungsi buah pinggang. Di sini saya nyatakan bukanlah terapi yang tunggal, ia adalah satu siri terapi. Dengan bantuan terapi ini, orang boleh mempunyai kualiti dan hayat yang lebih lama.

Jadi bagi orang dengan kegagalan buah pinggang dan tahap creatinine tinggi, tiada siapa boleh beritahu mereka berapa lama boleh mereka hidup betul-betul, Terdapat banyak faktor akan menjejaskan ia, terutama rawatan yang mereka ambil. Jika anda mempunyai soalan lain atau memerlukan sebarang bantuan dalam merawat kegagalan buah pinggang, tidak teragak-agak untuk menghubungi kami melalui email, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Masalah buah pinggang cara 6.8 Urea Nitrogen dan Creatinine 145

Artikel seterusnya:Apakah Creatinine 2.48 cara dan bagaimana serius

Tag: kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat