WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Masalah buah pinggang cara 6.8 Urea Nitrogen dan Creatinine 145

2018-08-21 09:36

Masalah buah pinggang cara 6.8 Urea Nitrogen dan Creatinine 145S: saya seorang lelaki berumur 50 tahun, tahap creatinine serum saya berubah-ubah dari 130-145 dalam dekad yang lalu, dan urea nitrogen adalah kurang daripada 4.5 tapi sekarang ianya lebih 6.8. Saya mempunyai sebarang gejala-gejala lain, am saya mendapat masalah buah pinggang?

J: hello, sir, gembira untuk membantu anda. Menurut anda Huraikan, anda kini berada mungkin di peringkat awal penyakit buah pinggang kronik, walaupun anda mempunyai sebarang gejala-gejala lain. Ini kerana buah pinggang kita mempunyai fungsi pampasan yang kukuh, hanya jika di GFR ke 50, komplikasi tersebut akan berlaku.

Anda tahu, faktor-faktor seperti senaman berat atau makan dalam jumlah yang besar makanan dengan protein yang tinggi dalam masa yang singkat, atau demam atau sejuk, boleh meningkatkan tahap creatinine dalam darah. Tetapi menurut keadaan anda, tahap tinggi creatinine adalah mustahil induced oleh faktor-faktor tersebut. Jadi nasihat anda perlu rujuk kepada doktor dan melakukan ujian sekali lagi untuk membuat diagnosis yang selanjutnya. Tidak mengabaikan ia, jika anda boleh mendapatkan rawatan tepat pada masa, anda mungkin mendapat peluang untuk terbalik. Jika tidak, penyakit ini boleh pergi lebih teruk dan lebih kompleks untuk mengubati.

Selain rawatan diet yang sesuai juga boleh membantu anda untuk hidup lebih bahagia. Jika anda memerlukan sebarang bantuan dalam merendahkan tahap tinggi creatinine thr atau membuat diet pelan, jangan teragak-agak untuk hubungi kami, kami menunggu di sini untuk membantu anda.

S: saya seorang lelaki berusia 51 tahun, tahap creatinine serum saya berubah-ubah dari 130-145 dalam dekad yang lalu, dan urea nitrogen adalah kurang daripada 4.5 tapi sekarang ianya lebih 6.8. Saya mempunyai sebarang gejala-gejala lain, am saya mendapat masalah buah pinggang?

J: hello, sir, gembira untuk membantu anda. Menurut anda Huraikan, anda kini berada mungkin di peringkat awal penyakit buah pinggang kronik, walaupun anda mempunyai sebarang gejala-gejala lain. Ini kerana buah pinggang kita mempunyai fungsi pampasan yang kukuh, hanya jika di GFR ke 50, komplikasi tersebut akan berlaku.

Anda tahu, faktor-faktor seperti senaman berat atau makan dalam jumlah yang besar makanan dengan protein yang tinggi dalam masa yang singkat, atau demam atau sejuk, boleh meningkatkan tahap creatinine dalam darah. Tetapi menurut keadaan anda, tahap tinggi creatinine adalah mustahil induced oleh faktor-faktor tersebut. Jadi nasihat anda perlu rujuk kepada doktor dan melakukan ujian sekali lagi untuk membuat diagnosis yang selanjutnya. Tidak mengabaikan ia, jika anda boleh mendapatkan rawatan tepat pada masa, anda mungkin mendapat peluang untuk terbalik. Jika tidak, penyakit boleh menjadi lebih teruk dan lebih kompleks untuk mengubati

Sebelum ini:Apakah 6.3 Creatinine dalam menunjukkan penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Berapa lama pesakit kegagalan buah pinggang boleh hidup dengan tahap tinggi Creatinine

Tag: Creatinine masalah buah pinggang Urea Nitrogen

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat