WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Apakah 6.3 Creatinine dalam menunjukkan penyakit buah pinggang

2018-08-21 09:34

Apakah 6.3 Creatinine dalam menunjukkan penyakit buah pinggangSaya creatinine serum adalah 6.3 semasa ujian hari Apakah yang menunjukkan? Saya lelaki berusia 42 tahun lama. Sebenarnya, serum creatinine adalah salah satu penunjuk fungsi buah pinggang, dari nilai itu kita dapat tahu peringkat mana penyakit itu sedang.

Di klinik, creatinine 6.3 bermakna penyakit ini kini berada dalam peringkat 4 penyakit buah pinggang kronik dan ada yang hanya tinggal kurang daripada fungsi buah pinggang 30% boleh bekerja biasanya. Tanpa kawalan yang baik, penyakit itu akan pergi ke peringkat 5, itulah akhir peringkat buah pinggang penyakit ini, yang merupakan sejenis penyakit yang mengancam nyawa, maka rakyat perlu mengambil dialisis atau pemindahan.

Jadi bagi orang-orang yang berada dalam situasi ini, mereka perlu mengambil tindakan dengan segera untuk mengelakkan penyakit ini menjadi lebih teruk. Dahulu, ada tidak cara yang baik untuk mengelakkan perkembangan penyakit ini, adalah satu-satunya perkara yang orang boleh lakukan untuk melambatkan ia. Tetapi kini terdapat beberapa terapi yang unik yang boleh membantu orang untuk menghalangnya, walaupun terbalik. Terapi yang berasaskan perubatan tradisional herba Cina, dan mereka boleh menyembuhkan penyakit secara berkesan dalam masa yang singkat. Apakah yang lebih banyak, ia boleh menyelesaikan masalah buah pinggang dari sebab-sebab yang asas.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina adalah salah satu terapi yang paling berkesan dalam merawat penyakit buah pinggang, Terdapat banyak jenis herba di dalamnya, jadi semasa rawatan doktor akan mengaturkan herba berbeza mengikut keadaan pesakit, untuk mencapai lebih baik kesan penyembuhan. Bekerjasama dengan terapi lain, ia boleh menyelesaikan masalah buah pinggang dari puncanya.

Di atas kita tahu bahawa serum creatinine 6.3 bermakna penyakit ini kini berada dalam peringkat penyakit buah pinggang kronik yang 4, dahulu sukar untuk diubati, tetapi sekarang dengan bantuan rawatan sewajarnya, perkembangan penyakit ini boleh dicegah, walaupun diterbalikkan. Jadi jika anda memerlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Apa makanan tinggi tahap Creatinine dalam penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Masalah buah pinggang cara 6.8 Urea Nitrogen dan Creatinine 145

Tag: Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat