WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Memang Creatinine 1.7 yang serius dalam penyakit buah pinggang kronik

2018-08-14 16:43

Memang Creatinine 1.7 yang serius dalam penyakit buah pinggang kronikTahap creatinine adalah salah satu petunjuk yang fungsi buah pinggang, peringkat 1.7 adalah lebih tinggi daripada paras normal 1.3. Maka adalah tahap creatinine 1.7 dalam penyakit buah pinggang kronik serius? Seterusnya saya akan menerangkan ia dalam butir-butir.

Seperti yang kita semua tahu buah pinggang mempunyai fungsi pampasan yang kukuh, hanya fungsi buah pinggang ke 50% peringkat creatinine akan meningkat. Jadi tahap creatinine 1.7 bererti buah pinggang anda telah rosak sedikit dan fungsi buah pinggang kiri adalah lebih rendah daripada 50%. Tetapi pesakit dengan keadaan ini masih mempunyai peluang untuk pulih daripadanya dengan bantuan rawatan yang sistematik dan tepat pada masanya.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina boleh membantu untuk mengurangkan tahap creatinine tinggi secara semulajadi. Ia sejenis kaedah rawatan luaran permohonan, digabungkan dengan teknologi tinggi, ia boleh dicapai untuk luka-luka yang secara langsung, supaya bahan-bahan aktif ubat boleh bekerja berkesan. Jika semut anda untuk mengetahui maklumat lanjut tentang terapi ini, anda boleh rujuk pada doktor talian kami, kami akan menjawab permohonan anda dengan maklumat yang anda mahu secara percuma.

Dari itu kita tahu bahawa tahap creatinine 1.7 adalah lebih tinggi daripada paras normal, ia adalah di peringkat 2 penyakit buah pinggang kronik, ia boleh dirawat dengan rawatan tepat pada masanya. Jadi bila-bila masa anda jatuh tidak selesa, anda perlu pergi ke hospital untuk membuat diagnosis lanjut dalam masa. Masa awal rawatan yang anda boleh mendapatkan, lebih baik kesan penyembuhan boleh mencapai.

Pakar-pakar mengingatkan anda mengawal penyakit buah pinggang di peringkat awal, jika tidak, anda boleh kehilangan peluang untuk mendapatkan pemulihan. Jika anda memerlukan sebarang bantuan dalam merawat, anda boleh menghantar e-mel kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Apa rawatan yang boleh menjadi rawatan alternatif dialisis

Artikel seterusnya:Apakah 6.2 Creatinine Serum dalam cara-cara penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang kronik

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat