WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Apa rawatan yang boleh menjadi rawatan alternatif dialisis

2018-08-14 16:42

Apa rawatan yang boleh menjadi rawatan alternatif dialisisApa jenis rawatan boleh menjadi alternatif rawatan dialisis? Dialisis boleh membantu buah pinggang untuk mengeluarkan sisa-sisa dan tambahan air keluar dari badan, jadi selepas mengambil pesakit akan jatuh lebih baik. Walau bagaimanapun, dialisis menggantikan buah pinggang hanya dapat membantu penyakit buah pinggang yang hidup lebih bahagia dalam beberapa ketika dengan melakukan beberapa fungsi buah pinggang, tetapi ia bukanlah pilihan terbaik untuk mereka.

Adakah terdapat apa-apa cara lain boleh membantu pesakit kegagalan buah pinggang tanpa dialisis?

Walaupun kebanyakan orang dikenali bahawa dialisis bukanlah pilihan terbaik untuk mereka tetapi mereka mempunyai tiada pilihan lain, kerana mereka tidak tahu bagaimana untuk mengelakkan ia atau membuangnya. Malah, Terdapat beberapa cara lain yang boleh membantu pesakit penyakit buah pinggang yang hidup lebih baik tanpa dialisis.

Apa jenis rawatan boleh menjadi alternatif rawatan dialisis?

Pertama, buah pinggang PERMINDAHAN yang biasa untuk penyakit buah pinggang dan juga salah satu cara yang paling berkesan untuk menyelesaikan masalah buah pinggang. Tetapi oleh kerana jumlah kos yang besar, sesetengah orang memilih untuk berputus asa itu. Di samping itu, tidak semua orang boleh disenaraikan dalam baris calon.

Terapi berkesan lain harus menjadi Osmotherapy perubatan mikro-Cina yang lebih banyak budaya yang pemindahan. Apatah lagi, ia tidak memerlukan kos wang yang begitu banyak seperti pemindahan. Kerana ia sedikit-kesan sampingan, ianya juga Keselamatan bagi kanak-kanak dan orang-orang berusia untuk mengambil. Jadi jika anda berminat dalam Perubatan Cina, anda boleh memberi tentang rawatan ini.

Sebelum ini:Mengapa tahap Creatinine masih tinggi selepas dialisis

Artikel seterusnya:Memang Creatinine 1.7 yang serius dalam penyakit buah pinggang kronik

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat