WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Tahap creatinine adalah kira-kira 1.7 selepas pemindahan perlu saya bimbang tentang bahawa

2018-08-06 11:38

Tahap creatinine adalah kira-kira 1.7 selepas pemindahan perlu saya bimbang tentang bahawaSaya tahap creatinine adalah sekitar 1.7 selepas pemindahan perlu aku bimbang tentang hal itu? Malah, tahap tinggi creatinine adalah simptom paling biasa selepas pemindahan, jadi soalan ini adalah berkenaan dengan ramai orang.

Seolah-olah anda creatinine tahap halus tetapi sedikit di sebelah yang lebih tinggi. Tetapi itulah sesuatu doktor memutuskan untuk mengurangkan mg anda atau tidak bergantung kepada keputusan anda yang lain. Dalam sehari awal, peringkat adalah sentiasa lebih tinggi yang akan datang secara beransur-ansur dan kemudian anda akan kekal dengan dos ubat yang sangat kurang. Creatinine 1.7 adalah ok dan tidak perlu bimbang tentang hal itu. Anda perlu sentiasa ingat untuk mengekalkan pengambilan air anda dengan kerap dan tidak tegaskan terutamanya untuk 1 tahun yang pertama. Turun naik apa-apa bacaan untuk beberapa bulan pertama adalah agak biasa.

Sebenarnya, sebaik sahaja anda pergi peringkat creatinine, panik, anda harus tahu jelas sebab menjalani, maka membuat langkah-langkah yang sesuai. Ketinggian serum creatinine waran tambahan penilaian nephrologist beliau. Urologic komplikasi, penolakan pemindahan, jangkitan dan ketoksikan ubat perlu untuk boleh dikesampingkan. Beberapa ujian seperti ultrasound dan keperluan kerja-naik darah akan dilakukan. Peningkatan beransur-ansur daripada creatinine tempoh yang lebih lama masa adalah tanda penolakan yang kronik. Ia juga dikaitkan dengan proteinuria. Biopsy juga boleh ditunjukkan.

Jangkitan adalah ancaman paling serius untuk penerima buah pinggang dan oleh itu Elakkan pergi ke tempat yang sesak dan menjaga kebersihan diri. Anda tidak harus terlepas masa pengambilan ubat anda.

Pastikan anda mempunyai banyak stok ubat-ubatan dan jangan lupa untuk membawa beberapa dos seandainya anda tersekat di suatu tempat.

Borang di atas kita dapat melihat bahawa creatinin 1.7 selepas pemindahan mungkin biasa refleksi, supaya tidak membuat sebarang keputusan sebelum mengetahui dengan jelas sebab-sebab asas. Jika anda masih mempunyai soalan lain atau perlukan sebarang bantuan dalam merawat buah pinggang diease, sila hubungi doktor kami melalui e-mel, kami akan memberikan khidmat nasihat percuma untuk anda.

Sebelum ini:Apakah ubat-ubatan akan Helpful untuk mengurangkan Creatinine tahap tinggi dalam penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Kegagalan buah pinggang dengan Creatinine 6.5 Apakah ia kemungkinan untuk menarik balik Ia

Tag: Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat