WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Apakah ubat-ubatan akan Helpful untuk mengurangkan Creatinine tahap tinggi dalam penyakit buah pinggang

2018-08-05 15:44

Apakah ubat-ubatan akan Helpful untuk mengurangkan Creatinine tahap tinggi dalam penyakit buah pinggangApakah ubat-ubatan akan membantu untuk reducung tahap tinggi creatinine dalam penyakit buah pinggang? Anda tahu, Creatinine adalah bahan buangan hasil daripada aktiviti otot dan terutamanya excreted oleh buah pinggang. Apabila buah pinggang rosak, creatinine akan berkumpul pada buah pinggang, dinyatakan sebagai tahap creatinine tinggi.

Creatinine adalah penting molekul kecil, jadi apabila buah pinggang rosak sedikit atau sederhana, ia boleh juga akan excreted biasanya. Walau bagaimanapun, apabila buah pinggang rosak teruk atau pesakit mempunyai kurang daripada 50% buah pinggang fungsi, creatinine tidak akan excreted biasanya, jadi mereka akan membina dalam darah, yang akan menyebabkan tahap creatinine tinggi. Apabila pesakit mengalami tahap creatinine tinggi, mereka perlu mempunyai rawatan yang berkesan untuk menurunkan aras yang tinggi, yang boleh membantu mencegah kerosakan selanjutnya kepada buah pinggang dan melambatkan perkembangan kegagalan buah pinggang.

Apakah ubat-ubatan akan membantu untuk reducung tahap tinggi creatinine dalam penyakit buah pinggang?

Ubat-ubatan barat

1. kepada pengasingan hipeglisemik dadah

Seperti yang kita tahu, penyakit kencing manis adalah salah satu punca utama penyakit buah pinggang, dan ia juga boleh menyebabkan tahap creatinine tinggi. Oleh yang demikian, kencing manis, pesakit perlu mengambil beberapa kepada pengasingan hipeglisemik ubat-ubatan tertentu yang boleh membantu mereka mengawal gula dalam darah mereka dan membantu mencegah kerosakan selanjutnya kepada buah pinggang dan menghalang peningkatan tahap creatinine.

2. darah dadah

Tekanan darah tinggi adalah punca utama lain penyakit buah pinggang, jadi pesakit juga perlu mengambil beberapa jenis ubat yang boleh membantu darah rendah tekanan dan membantu mengawal tekanan darah. Tekanan darah yang terkawal boleh membantu melindungi fungsi buah pinggang sisa dan mengurangkan tahap creatinine.

3. Ketosteril

Ketosteril boleh membantu merendahkan tahap tinggi creatinine secara berkesan, dan ia juga boleh membantu meringankan gejala-gejala yang disebabkan oleh membina toksin dalam darah.

Ubat-ubatan Cina

Ubat-ubatan Cina juga boleh membantu mengurangkan tahap creatinine tinggi secara berkesan. Berbanding dengan ubat-ubatan barat, ubat-ubatan Cina mempunyai kesan sampingan yang kurang dan lebih berkesan daripada ubat-ubatan barat yang belanja membaiki tisu-tisu buah pinggang rosak.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina adalah terapi moden berdasarkan ubat herba tradisional Cina, dan ia boleh membantu membaiki tisu-tisu buah pinggang rosak dan memperbaiki fungsi buah pinggang, yang boleh mengurangkan creatinine tinggi pada dasarnya. Jika anda ingin tahu maklumat tentang rawatan ini atau perlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Boleh pesakit penyakit buah pinggang mendapatkan Osmotherapy perubatan mikro-Cina di Malaysia

Artikel seterusnya:Tahap creatinine adalah kira-kira 1.7 selepas pemindahan perlu saya bimbang tentang bahawa

Tag: Tahap tinggi Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat