WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Boleh pesakit penyakit buah pinggang mendapatkan Osmotherapy perubatan mikro-Cina di Malaysia

2018-08-05 15:43

Boleh pesakit penyakit buah pinggang mendapatkan Osmotherapy perubatan mikro-Cina di MalaysiaBoleh pesakit penyakit buah pinggang mendapatkan Osmotherapy perubatan mikro-Cina di Malaysia? Jika anda masih mencari jawapan kepada soalan ini, anda berada di tempat yang betul.

Anda boleh mendapatkan Osmotherapy perubatan mikro-Cina di Filipina?

Kami amat takut bahawa jawapannya adalah "Tidak". Setakat ini, terapi adalah hanya disediakan inshijiazhuang hospital penyakit buah pinggang. Jika pesakit buah pinggang ingin mengamalkan rawatan ini, mereka perlu datang ke China.

Sebagai rawatan peribadi, preskripsi ubat-ubatan yang sesuai Osmotherapy perubatan mikro-Cina hanya boleh diberikan berasaskan diagnosis yang tepat keadaan penyakit setiap pesakit. Ini dapat menjamin kesan penyembuhan terbaik. Berminat untuk mendapatkan penilaian yang diperibadikan? Apakah fungsi Osmotherapy perubatan mikro-Cina?

* Menghalang berterusan kemerosotan fungsi buah pinggang. Terapi boleh berusaha dilate saluran darah, anti radang, anti pembekuan dan merendahkan extracellular matrix. Berterusan kemerosotan fungsi buah pinggang akan menghalang serta-merta.

* Mengaktifkan diri Replikasi sel-sel yang intrinsik di buah pinggang. Bahan-bahan aktif ubat-ubatan Cina boleh menyekat cystic ginjal, mempertingkatkan pertumbuhan semula dan pembezaan sel-sel ginjal yang sedia ada.

Memperbaiki gangguan metabolik dan menyediakan persekitaran dalaman yang baik untuk membaiki buah pinggang rosak.

* Menyediakan nutrien perlu untuk membina semula struktur buah pinggang serta mengawal selia sistem imun badan.

Sebelum ini:Creatinine 3.9 dan GFR 14 dalam kegagalan buah pinggang untuk mendapat rawatan

Artikel seterusnya:Apakah ubat-ubatan akan Helpful untuk mengurangkan Creatinine tahap tinggi dalam penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat