WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Creatinine 3.9 dan GFR 14 dalam kegagalan buah pinggang untuk mendapat rawatan

2018-08-05 15:40

Creatinine 3.9 dan GFR 14 dalam kegagalan buah pinggang untuk mendapat rawatanCreatinine 3.9 dan GFR14 dalam kegagalan buah pinggang untuk mendapat rawatan? Malah, bagi pesakit penyakit buah pinggang dengan creatinine 3.9 dan GFR 14 buah pinggang mereka telah rosak teruk, jadi mereka perlu memberi perhatian yang tinggi itu, tepat pada masanya dan wajar rawatan harus menjadi pilihan terbaik untuk mereka.

Tahap creatinine 3.9 dan Nota GFR 14 bererti pesakit kegagalan buah pinggang what for?

Jika kita hanya melihat tahap creatinine, ia kelihatan bahawa penyakit ini kini berada dalam peringkat 3 penyakit buah pinggang. Tetapi sebenarnya, jika kita dianggap tahap GFR dalam, penyakit ini kini perlu dalam penyakit buah pinggang tahap akhir. Jadi bagi pesakit dengan creatinine 3.9 dan Nota 14 GFR mereka perlu mengambil tindakan sekarang, jika tidak, hidup mereka akan berisiko.

Bagaimana untuk merawat penyakit buah pinggang dengan GFR 14?

Seperti yang kita sebutkan di atas, mereka perlu mengambil tindakan-tindakan yang sesuai sekarang untuk mengelakkan penyakit ini menjadi lebih teruk. Dialisis boleh menjadi pilihan untuk mereka, tetapi ia bukanlah pilihan terbaik. Kerana jenis terapi ini tidak boleh menghalang perkembangan penyakit ini, ia hanya boleh melakukan sebahagian kerja buah pinggang sekali gus melegakan Sesetengah gejala.

Jadi di sini saya cadangkan mikro-Cina perubatan Osmotherapy kepada anda, ia adalah inovasi perubatan tradisional Cina, dengan bantuan terapi ini, peringkat tinggi creatinine boleh diturunkan dan peringkat GFR boleh diperbaiki secara beransur-ansur. Jadi pesakit dengan tahap creatinine 3.9 dan Nota GFR 14 boleh mempunyai peluang hidup berkualiti tanpa dialisis.

Jika anda adalah penyakit buah pinggang pesakit dengan GFR 14 atau lebih rendah, anda perlu mengambil tindakan sekarang untuk menghalangnya daripada pergi lebih teruk. Osmotherapy perubatan mikro-Cina mungkin menyediakan peluang untuk anda. Tapi tak peduli bagaimana, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Creatinine paras 5.8 dalam kegagalan buah pinggang, ertinya apa

Artikel seterusnya:Boleh pesakit penyakit buah pinggang mendapatkan Osmotherapy perubatan mikro-Cina di Malaysia

Tag: Creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat