WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Tahap kreatinin tinggi >

Creatinine paras 5.8 dalam kegagalan buah pinggang, ertinya apa

2018-07-31 11:33

Creatinine paras 5.8 dalam kegagalan buah pinggang, ertinya apaCreatinine paras 5.8 dalam kegagalan buah pinggang bermaksud apa? Di klinik, tidak termasuk faktor-faktor Patologi, bermakna tahap 5.8 creatinine penyakit itu kini berada dalam peringkat 4 penyakit buah pinggang yang kronik dan rawatan yang tepat pada masanya adalah permintaan untuk mencegah penyakit ini yang pergi ke akhir peringkat buah pinggang penyakit, itulah Uremia.

Creatinine adalah produk sisa kimia di dalam darah yang mengalir melalui buah pinggang akan ditapis dan dihapuskan dalam air kencing. Sisa kimia adalah merupakan hasil sampingan kepada kontraksi otot biasa. Sebenarnya, Terdapat banyak faktor boleh menjejaskan tahap tahap creatinine. Ini adalah tanpa mengambil kira punca penurunan kecekapan buah pinggang. Sebab-sebab yang paling biasa untuk membangunkan dibangkitkan creatinine tahap akan apabila mekanisma penapisan secara beransur-ansur menjadi rosak disebabkan oleh tekanan darah dibangkitkan jangka panjang atau kencing manis. Dalam satu kata, peringkat tinggi creatinine menunjukkan buah pinggang telah rosak di tahap yang tertentu.

Bagi orang-orang paras creatinine yang sehingga 5.8, ia adalah isyarat berbahaya kegagalan buah pinggang, malah Uremia, itulah penyakit mengancam nyawa, jadi anda perlu mengambil tindakan sekarang untuk menghalangnya pergi lebih teruk.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina sebagai salah satu terapi yang paling berkesan dalam mengubati kegagalan buah pinggang telah digunakan secara meluas, sebagai inovasi perubatan herba tradisional Cina, ia boleh mengurangkan tahap creatinine tinggi secara semulajadi. Apatah lagi, ia boleh reverse fungsi buah pinggang dengan memperbaiki fungsi buah pinggang.

Jika anda ingin tahu maklumat lanjut tentang Osmotherapy perubatan mikro-Cina atau perlukan sebarang bantuan dalam merawat kegagalan buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Bagaimana untuk mengurangkan Creatinine 6.0 dalam kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Creatinine 3.9 dan GFR 14 dalam kegagalan buah pinggang untuk mendapat rawatan

Tag: kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat