WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Sindrom nefrotik > Rawatan sindrom nefrotik >

Bagaimana untuk menggunakan rawatan ubat-ubatan Sindrom nephrotic Pediatrik

2017-12-25 22:41

Bagaimana untuk menggunakan rawatan ubat-ubatan Sindrom nephrotic PediatrikDiet yang berpatutan adalah bahagian yang penting dalam rawatan penyakit buah pinggang, panduan ibu bapa mengikut keadaan pesakit untuk merangka diet yangberpatutan. Di bawah, oleh pakar-pakar untuk semua orang untuk memperkenalkancara penggunaan dadah Rawatan Sindrom nephrotic Pediatrik.

Kanak-kanak dengan sindrom nephrotic, ancaman yang serius kepada perkembangan sihat kanak-kanak, juga memberikan ibu-bapa yang membawa banyak masalah.Untuk merawat kanak-kanak dengan sindrom nephrotic, kaedah dadah adalah paling kecil, kemudaratan kanak-kanak di bawah berkata bagaimana untuk menggunakan rawatan dadah Sindrom nephrotic Pediatrik.

Kanak-kanak dengan sindrom nephrotic disebabkan oleh penapisan glomerular terhalang pada membran plasma protein meningkat, membawa kepada kehilangan protein dari air kencing dan membawa kepada satu siri perubahan pathophysiological Sindrom klinikal, dengan sejumlah besar proteinuria, hypoalbuminemia, hyperlipidemia, dan tahap yang berbeza dari penyakit edema, kebanyakan penyakit glomerular yang rendah disebabkan oleh tempoh infantile, sebab tidak diketahui, mungkin bolehdikaitkan dengan gangguan fungsi imun badan. Penyakit ini boleh disebabkan olehjangkitan, keletihan, perkembangan penyakit pengeluaran ubat-ubatan yang tidak munasabah atau berulang, penyakit-penyakit yang sukar keluar rawatan. Menurut ini sebagai pengenalan untuk merawat Sindrom nephrotic Pediatrik panduan ubat-ubatan.

Glucocorticoid untuk ubat pilihan, penyediaan yang biasa digunakan untuk prednisone, tetapi juga kerana dos yang besar, kesan penyembuhan adalah panjang dan terdedah kepada kesan sampingan dan komplikasi. Ibu bapa sebelum menggunakanubat ini berkali-kali kepada kepentingan terapi hormon yang terdapat pada kanak-kanak dengan sindrom nephrotic, dan kesan penyembuhan ubat-ubatan. Selepas penamatan penggunaan kesan sampingan, reaksi negatif boleh secara beransur-ansurhilang, jika anda ingin merawat kanak-kanak dengan sindrom nephrotic, pengeluaran secara tiba-tiba atau pengurangan, dll, untuk mengukuhkan Garispanduan Rawatan ubat-ubatan.

Jangka panjang penggunaan hormon boleh menyebabkan darah rendah kalsium, osteoporosis, sebab perlu ditambah cukup kalsium dan vitamin D, Makan buah-buahan segar, sayur-sayuran, untuk mengelakkan berlakunya keretakan. Selepas makan memujuk kanak-kanak menggunakan air suam rebus berkumur untuk mengelakkan rongga mulut ulser berlaku. Hormon boleh meningkatkan sel darah merah dan kandungan sabit, meningkatkan kepekatan platelet dan fibrinogen, memendekkan masapembekuan. Kanak-kanak perlu digalakkan untuk meningkatkan aktiviti fizikal, menggalakkan peredaran darah. Hormon mempengaruhi tingkah laku emosi, dan dapatmeningkatkan Pusat excitability saraf, teruja, dan bahkan mental gangguan. Tanda-tanda kanak-kanak di bawah umur tujuh, dalam penggunaan ubat-ubatan rawatan kanak-kanak dengan sindrom nephrotic, ibu bapa perlu bekerjasama dengan kakitangan perubatan melakukan pekerjaan yang baik dalam penjagaan pesakit untuk mengelakkan kemalangan kanak-kanak secara aktif.

Apabila memohon immunosuppressant menggalakkan anak-anak lebih banyak air,kelembapan tambahan, pemerhatian warna air kencing dan air kencing pada masa yang sama, apabila tanda-tanda reaksi gastrousus, keguguran rambut, perlu menjelaskan kepada menghapuskan takut kanak-kanak dan ibu bapa, kanak-kanak dirawatdalam satu alur. Mematuhi rawatan dadah betul Sindrom nephrotic Pediatrik untukmasa yang lama, jangan tiba-tiba berhenti dadah, mengelakkan krisis. Beri perhatianuntuk menjaga rongga mulut, kulit bersih, folliculitis pemprosesan yang tepat pada masanya, jangkitan saluran pernafasan perlu tepat pada masanya diagnosis dan rawatan, kira-kira 3 ~ 6 bulan selepas PEREMITAN dalam secara beransur-ansur untukmenghadiri sekolah, tetapi harus Elakkan terlalu penat. 6 ~ 12 bulan selepas pemberhentian sentiasa menyemak semula ke hospital, kerap kencing protein dan plasmaprotein penentuan.

Sebelum ini:Apakah rawatan untuk nephrotic Sindrom

Artikel seterusnya:Apakah rawatan untuk nephrotic Sindrom?

Tag: rawatan ubat Nephrotic Sindrom Sindrom nephrotic rawatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat