WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Sindrom nefrotik > Rawatan sindrom nefrotik >

Sindrom nephrotic dan ubatan Cina Tranditional

2017-12-19 22:36

Sindrom nephrotic dan ubatan Cina TranditionalSindrom nephrotic mempunyai sebab-sebab yang banyak, termasuk penyakit-penyakit utama buah pinggang seperti minimum-perubahan nephropathy, glomerulosclerosis tumpuan dan membranous nephropathy. Sindrom nephrotic juga boleh disebabkan penyakit-penyakit sistemik yang menjejaskan organ-organ lain sebagai tambahan kepada buah pinggang, kencing manis, amyloidosis dan lupus erythematosus.

Sindrom nephrotic boleh mempengaruhi orang dewasa dan kanak-kanak kedua-dua jantina dan bangsa mana-mana. Ia mungkin berlaku dalam bentuk biasa, atau dengan sindrom nephritic. Yang kedua membawa maksud tersirat radang glomerular, dengan hematuria dan fungsi buah pinggang terjejas.

Sindrom nephrotic ada penyakit buah pinggang yang serius. Ia mempunyai gejala-gejala "tiga yang tinggi dan rendah satu": tekanan darah tinggi, hyperlipidemia, albuminuria secara besar-besaran, dan hypoalbuminemia. Rawatan hendaklah digunakan untuk mengawal komplikasi, membaiki tisu rosak buah pinggang dan mempertingkatkan pada dasarnya. Jadi terapi semulajadi boleh merawat Sindrom nephrotic?

Sindrom nephrotic dan ubatan Cina Tranditional

Untuk mengawal komplikasi, rawatan perlu tepat dan berkesan. Remedi semulajadisakit kami adalah pilihan terbaik. Ia adalah ubat-ubatan Cina kecil. Terapi osmotic, ditambah pula dengan terapi semula jadi yang lain, boleh berkesan mengawal komplikasi dan membaiki tisu rosak buah pinggang.

Membaiki sel-sel yang rosak buah pinggang, membuang toksin dari badan dan melegakan masalah ketidakselesaan gatal-gatal dan jantung. Memang seorang pakar yang berdasarkan keadaan tertentu pesakit mengikut formula teori TCM, setiap formula mengandungi 4-13 jenis herba.

Sebelum ini:Sindrom nephrotic ubat-ubatan mengambil masa Masuk!

Artikel seterusnya:Apakah rawatan untuk nephrotic Sindrom

Tag: Sindrom nephrotic rawatan Rawatan Sindrom nephrotic ubat-ubatan Cina Tranditional

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat