WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Sindrom nefrotik > Rawatan sindrom nefrotik >

Apakah hayat FSGS pesakit dengan 15% fungsi buah pinggang

2018-08-27 09:09

Apakah hayat FSGS pesakit dengan 15% fungsi buah pinggangRamai pesakit telah berunding dengan kami mengenai jangka hayat pesakit dengan 15 peratus buah pinggang berfungsi dalam FSGS. Dalam artikel ini, mari kita bincangkan bersama-sama isu ini.

Apakah fungsi buah pinggang 15% bermakna di FSGS?

Individu yang mempunyai penyakit buah pinggang ini telah berkembang menjadi penyakit ginjal kronik 4 peringkat dengan kehilangan keupayaan buah pinggang yang teruk. Dibiarkan tidak dirawat atau tidak berkesan terkawal, pesakit akan maju ke peringkat akhir penyakit buah pinggang secepat mana pemindahan buah pinggang atau dialisis menjadi perlu untuk mengekalkan kehidupan.

Apakah jangka hayat 15 peratus fungsi buah pinggang di FSGS

Tidak terdapat jawapan yang jelas kepada isu ini, kerana ia berbeza-beza bergantung kepada banyak faktor seperti usia pesakit, gejala, rawatan yang dipilih, dan keadaan kesihatan secara keseluruhan.

Pada masa kini, masih tidak terdapat lagi penawar untuk penyakit buah pinggang ini. Tetapi rawatan yang berkesan adalah tersedia untuk menguruskan penyakit dengan berkesan dan memastikan pesakit jangka hayat normal, panjang. Herba ubat yang dikenali sebagai Micro-Cina perubatan Osmotherapy adalah jenis pilihan itu.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina adalah satu pendekatan yang holistik untuk 15 peratus buah pinggang berfungsi dalam FSGS. Terapi boleh bukan sahaja berusaha untuk menghapuskan gejala itu tetapi juga membaiki buah pinggang rosak dan memulihkan fungsi buah pinggang. Di bawah rawatan ini, penyakit ini akan memburukkan lagi dan pesakit boleh mengelakkan kegagalan buah pinggang atau dialisis berjaya.

Jika anda masih mempunyai apa-apa yang tidak jelas atau ingin mengetahui lebih lanjut tentang rawatan terutama kami, sila tinggalkan mesej di bahagian berikut. Ia adalah keseronokan kami untuk berkongsi bantuan percuma!

Sebelum ini:Bilakah pesakit Nephrotic Sindrom perlu mengambil dialisis

Artikel seterusnya:Adakah terapi sel Stem pilihan yang baik untuk FSGS pesakit dengan Creatinine 6.5

Tag: FSGS

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat