WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Sindrom nefrotik > Rawatan sindrom nefrotik >

Bilakah pesakit Nephrotic Sindrom perlu mengambil dialisis

2018-08-21 18:06

Bilakah pesakit Nephrotic Sindrom perlu mengambil dialisisSeperti yang kita semua tahu pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang perlu melakukan Dialysi safter fungsi buah pinggang mereka ke tahap tertentu, maka pada peratus apa fungsi buah pinggang pesakit Nephrotic Sindrom perlu menjalani rawatan dialisis?

Doktor berkata bahawa selepas fungsi buah pinggang pesakit ke they'be 15% lebih baik mengambil dialisis, tetapi sebelum itu tahap pesakit masih mempunyai peluang untuk memperbaiki keadaan mereka. Dalam perubatan Barat, hormon digunakan untuk melegakan gejala-gejala yang Universal induced oleh penyakit tetapi terdapat tiada kaedah yang baik untuk memperbaiki yang rosak buah pinggang dan menyembuhkan penyakit. Jadi kebanyakan orang perlu mengambil dialisis di buat untuk hidup lebih lama, dan mereka perlu menderita sakit tidak perlu lebih banyak yang disebabkan olehnya. Yang lebih buruk, selepas tempoh rawatan, baki buah pinggang fungsi akan hilang sama sekali, itulah perkara terakhir yang orang mahu. Jadi mereka akan mencari beberapa kaedah baru untuk mengelakkan ia.

Bagaimana untuk mengelakkan dialisis bagi penghidap Sindrom Nephrotic?

Masa awal mereka mendapat rawatan, lebih banyak peluang mereka boleh Dapatkan untuk menyingkirkan dialisis. Perubatan Cina telah terbukti menjadi terapi berkesan dalam mengubati penyakit buah pinggang, termasuk Sindrom Nephrotic. Dengan bantuan itu, fungsi buah pinggang pesakit boleh mendapatkan baik di peringkat awal penyakit. Jika mereka berada di peringkat yang lebih maju daripada penyakit ini, mereka masih mempunyai peluang untuk mengurangkan masa dialisis.

Sebelum ini:Berapa lama pesakit boleh tinggal bersama FSGS berkembang perlahan

Artikel seterusnya:Apakah hayat FSGS pesakit dengan 15% fungsi buah pinggang

Tag: Dialisis Sindrom nephrotic

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat