WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Sindrom nefrotik > Rawatan sindrom nefrotik >

Adakah terdapat mana-mana lain-lain rawatan untuk jangka hayat memanjangkan FSGS pesakit

2018-08-01 16:42

Adakah terdapat mana-mana lain-lain rawatan untuk jangka hayat memanjangkan FSGS pesakitFSGS mempunyai sesuatu yang tidak kena untuk buah pinggang nephron. Dengan progresif kerosakan pada buah pinggang nephron, ramai orang mempunyai kesukaran untuk memastikan kehidupan seharian mereka. Oleh itu, mereka menerima dialisis untuk menggantikan fungsi buah pinggang, Walau bagaimanapun, dialisis tidak boleh menyimpan dalam hayat pesakit FSGS selama-lamanya. Maka Adakah rawatan lain untuk pesakit FSGS untuk memanjangkan jangka hayat purata mereka?

Hal-hal shoud anda tahu tentang FSGS

Untuk merawat FSGS bermaksud untuk mencari sebab-sebab yang di tempat pertama. Sebab-sebab dalaman dan luaran bekerjasama untuk FSGS. Sebab-sebab dalaman bermaksud fungsi buah pinggang menurun dan sebab-sebab luar bermakna antigen daripada dalam jangkitan, sejuk, dan lain-lain. Apabila sembuh dalam menyerang ke dalam tubuh, antibodi yang akan dikemukakan untuk menentang sembuh ini. Yang sembuh dan antibodi bergabung bersama-sama sekali gus membentuk Kompleks imun. Kompleks imun beredar dalam darah dan deposit dalam gelung kapilari yang glomerular, yang membawa kepada kemerosotan hyaline segmen dalam sel-sel epitelium glomerulus dengan. Kerana permukaan sel-sel epitelium glomerulus dengan desquamation dan pengantara keradangan terus menyerang, FSGS berkembang secara beransur-ansur. Apabila ia berkembang pesat, ramai pesakit yang menerima dialisis.

Adakah terdapat sebarang rawatan lain untuk pesakit FSGS untuk memanjangkan jangka hayat mereka?

Terapi Mampat panas adalah terapi paling canggih di China. Ubat-ubatan Cina diproses ke dalam dua beg. Beg-beg tersebut dua bekerja BL 23 Acupoints. Ubat-ubatan Cina yang diaktifkan melalui capaian ini khas membaiki kerosakan buah pinggang secara langsung dan memulihkan fungsi buah pinggang.

Ia merawat kerosakan buah pinggang dari dua aspek:

Mencegah kerosakan buah pinggang lebih lanjut

Mengembangkan saluran darah

Memperluaskan saluran darah membawa banyak oksigen dan darah untuk buah pinggang maka reliving gejala-gejala serius yang disebabkan oleh kerosakan buah pinggang

Anti keradangan

Anti pembekuan

Kemerosotan matriks extracellular

Membaiki kerosakan buah pinggang

Apatah lagi, ia boleh memberikan berkhasiat untuk buah pinggang untuk pemeliharaan dan pemulihan diri sendiri.

Jika anda ingin tahu maklumat lanjut mengenai mikro-Cina perubatan Osmotherapy atau perlukan sebarang bantuan dalam merawat FSGS, anda boleh meninggalkan mesej kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Adakah terdapat peti keselamatan dan rawatan yang berkesan untuk MPGN jenis 1

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk merawat FSGS dengan fungsi buah pinggang 32%

Tag: rawatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat