WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Sindrom nefrotik > Rawatan sindrom nefrotik >

Adakah terdapat peti keselamatan dan rawatan yang berkesan untuk MPGN jenis 1

2018-08-01 16:37

Adakah terdapat peti keselamatan dan rawatan yang berkesan untuk MPGN jenis 1Adakah terdapat rawatan yang selamat dan berkesan untuk MPGN jenis 1? Membranoproliferative Glomerulonephritis (MPGN), merupakan punca biasa Nefritis, disebabkan dengan mendepositkan kompleks imun di mesangium glomerular buah pinggang dan membran tingkat bawah tanah. Mengikut kedudukan orang yang berlainan, MPGN dibahagikan kepada: jenis 1, jenis 2 dan jenis 3. Sehingga kini, MPGN jenis 1 adalah yang paling lazim Itulah mengapa begitu ramai ibu bapa akan mencari Peti Deposit Keselamatan dan rawatan berkesan untuk MPGN jenis 1.

€ Ngahan yang turut akan punca MPGN jenis 1?

Penyelidikan telah membuktikan bahawa beredar deposit kompleks imun, pelengkap kecacatan dan penyakit genetik boleh menyumbang kepada penyakit ini. Di samping itu, ia juga mungkin disebabkan oleh beberapa penyakit utama seperti systemic lupus erythematosus (SLE), hepatitis b, hepatitis c dan shunt Nefritis, dan sebagainya. Sebaik sahaja orang yang didiagnosis dengan jenis MPGN 1, ia bermaksud sebahagian daripada fungsi buah pinggang beliau telah terjejas. Untuk memperbaiki fungsi buah pinggang mereka dan membantu mereka mengelakkan dialisis, rawatan yang selamat dan berkesan diperlukan.

Adakah terdapat rawatan yang selamat dan berkesan untuk jenis MPGN 1?

Untuk menghalang aktiviti Kompleks ini imun dan mencegah kerosakan buah pinggang lebih lanjut, sesetengah doktor mungkin menetapkan pesakit steroid beberapa. Walau bagaimanapun, ubat-ubatan ini akan membawa banyak kesan sampingan kepada pesakit. Dengan hakikat ini, pakar-pakar buah pinggang mencipta rawatan baru yang dipanggil masalah mengikut ciri-ciri penyakit autoimun buah pinggang. Langkah pertama dalam rawatan ini adalah untuk membuang kompleks imun dan membersih darah pesakit untuk membuka satu keadaan yang baik untuk rawatan berikut. Langkah kedua adalah untuk mengembangkan saluran darah pesakit, meningkatkan keupayaan mereka self-curative dan mengawal imuniti mereka dengan bantuan ubat-ubatan herba yang pelbagai. Saluran darah yang berkembang adalah mampu untuk mengangkut pemakanan yang mencukupi kepada tisu-tisu buah pinggang rosak, dan memperbaiki keupayaan self-curative boleh membuat tisu-tisu ini hidup secara beransur-ansur dengan sendirinya.

Dengan ini rawatan yang selamat dan berkesan untuk jenis MPGN 1, saya percaya pesakit-pesakit ini boleh mencari mereka mendapat lebih dari yang mereka harapkan. Mudah-mudahan, setiap pesakit boleh mendapatkan jauh dari penyakit ini terlebih dahulu. Jika anda memerlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Apakah rawatan untuk nephrotic Sindrom?

Artikel seterusnya:Adakah terdapat mana-mana lain-lain rawatan untuk jangka hayat memanjangkan FSGS pesakit

Tag: rawatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat