WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > rawatan penyakit ginjal polikistik >

Apakah rawatan penyakit ginjal polycystic?

2017-12-17 18:58

Apakah rawatan penyakit ginjal polycystic?Banyak menyusun tidak memahami penyakit ginjal polycystic, penyakit ginjal polycystic adalah sukar untuk merawat buah pinggang. Kita perlu memberi perhatian yang lebih untuk memahami penyakit buah pinggang yang polycystic dalam kehidupan. Rawatan penyakit ginjal Polycystic akan pided ke dalam rawatan pergigian tradisional Cina dan rawatan pergigian Western Adakah kaedah rawatan penyakit ginjal Polycystic?

Terapi pergigian Cina

Pergigian Cina terutamanya untuk penyakit ginjal polycystic oleh disebabkan buah pinggang, boleh adalah kegagalan berdasarkan dialectical, rawatan Codonopsis, Astragalus, angelica, rhubarb, salvia, Segitiga, Curcuma, achyranthes, Bidentata, Epimedium, Lidah dan ubat-ubatan lain untuk Fuzheng kepada kejahatan, darah edaran, antaranya codonopsis, Segitiga, kemudian boleh di curcuma dalam Sista penyakit ginjal Polycystic epitelium percambahan sel, atau mengurangkan ungkapan fibrosis epitelium Faktor, induced ke, dan dengan demikian mempunyai yang tertentu terapeutik di mendarabkan polycystic.

Terapi pergigian Barat

Sista ke dalam "top seperti: Twist ini" untuk "mengurangkan" sista pada buah pinggang yang parenchymal, untuk penindasan melindungi Ining unit buah pinggang daripada mampatan dan kerosakan selanjutnya, jadi buah pinggang ini keadaan ischemic, sebahagian daripada fungsi yang dipertingkatkan Unit untuk dipulihkan, kelewatan perkembangan penyakit tersebut. Kunci kepada kejayaan pembedahan akan membuat pembedahan seawal yang mungkin, seperti sista daripada berada dalam saat, tak lengkap sehingga tidak memberikan Sista dan seperti sista yang mendalam. Kedua-dua pihak harus ialah pembedahan, tempoh umum pembedahan untuk lebih daripada enam. Kes-kes yang lebih maju seperti kerosakan buah pinggang Super delegasi telah di Azotemia, uremia, tanpa mengira sama ada, penggabungan dan tekanan darah tinggi, Seperti rawatan Super delegasi telah bererti pembedahan anti-diburukkan lagi.

Kata sifat ialah kami rawatan penyakit ginjal polycystic berkaitan dengan isu-isu untuk rujukan. Belajar tentang perlakuan terhadap ginjal polycystic penyakit adalah contohnya sangat lakukan untuk kita. Dalam kehidupan seharian masa masuk beri perhatian kepada pemakanan dan hidup Zen, mengelak buah pinggang.

Sebelum ini:Aspek rawatan polycystic buah pinggang

Artikel seterusnya:Apakah rawatan untuk penyakit ginjal polycystic?

Tag: rawatan PKD Ginjal Polycystic rawatan penyakit

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat