WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > rawatan penyakit ginjal polikistik >

Bagaimana ubat-ubatan Cina merawat Polycystic buah pinggang Disease(PKD)

2018-06-12 15:31

Bagaimana ubat-ubatan Cina merawat Polycystic buah pinggang Disease(PKD)Penyakit ginjal Polycystic ada penyakit genetik dan tiada ubat atau rawatan yang akan berhenti sista daripada tumbuh. Walau bagaimanapun, terdapat rawatan untuk mengurangkan gejala-gejala anda dan mungkin perlahan kadar kerosakan buah pinggang. Mengawal tekanan darah tinggi dengan ubat-ubatan, diet dan senaman boleh memperlahankan perkembangan untuk kegagalan buah pinggang. Kesakitan boleh dikurangkan dengan menukarkan atau ubat-ubatan preskripsi. Rawatan yang segera untuk jangkitan saluran kencing dengan antibiotik membantu mencegah kerosakan selanjutnya kepada buah pinggang disebabkan oleh jangkitan tersebut. Apabila berlaku kegagalan buah pinggang, dialisis atau pemindahan buah pinggang mungkin diperlukan untuk kelangsungan hidup.

Bagi ramai orang terutamanya golongan muda, penyakit ginjal Polycystic adalah lembut dan mereka boleh hidup tanpa apa-apa gejala selama beberapa dekad. Walau bagaimanapun, kira-kira 60% daripada orang yang mempunyai PKD akan mempunyai tekanan darah tinggi dengan usia 20-30. Jika tidak terkawal dengan berkesan, kira-kira 50% daripada jumlah pesakit telah pinggang dengan usia 60 tahun. Untuk mengelakkan mimpi ngeri ini, rawatan yang terbaik adalah untuk menghentikan atau memperlahankan perkembangan penyakit ginjal Polycystic membangunkan kegagalan buah pinggang.

Menurut ciri-ciri PKD, mikro-Cina ubat Osmotherapy mempunyai dua matlamat: salah satu adalah untuk mengecut sista buah pinggang dan lain-lain adalah untuk memperbaiki fungsi buah pinggang. Osmotherapy perubatan mikro-Cina dicipta berasaskan TCM dan ia telah mengatasi kelemahan dengan melalui gabungan perubatan Barat yang canggih dan ubat-ubatan herba tradisional. Rawatan ini, berbanding dengan ubat-ubatan herba yang lisan, luaran digunakan pada kulit belakang rendah supaya kesan racun makhluk perosak boleh sampai ke luka buah pinggang secara langsung.

Sebelum ini:Apakah akibat penyakit ginjal polycystic?

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk memperbaiki fungsi buah pinggang untuk penyakit ginjal Polycystic

Tag: penyakit ginjal polycystic Perubatan Cina

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat