WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > rawatan penyakit ginjal polikistik >

Apakah ubat-ubatan yang pesakit penyakit ginjal polycystic tidak ambil?

2017-12-27 23:09

Apakah ubat-ubatan yang pesakit penyakit ginjal polycystic tidak ambil?Banyak orang untuk rawatan penyakit ginjal polycystic tidak yang menyeluruh memahami, jadi apabila dalam kekerapan boleh mengakibatkan rawatan kesilapan, terlepas masa terbaik untuk rawatan, ia akan membawa lebih banyak mudarat kepada pesakit-pesakit kami, jadi amatlah perlu bagi perhatian yang lebih kepada beberapa kaedah rawatan berkenaan, belajar bersama-sama rawatan penyakit ginjal polycystic apa!

Rawatan untuk penyakit ginjal polycystic:

1, rawatan Am: secara amnya, pesakit menghidap buah pinggang polycystic, terlebih dahulu untuk mengekalkan sikap optimis, jika tidak menjejaskan kehidupan normal pesakit, biasanya perlu memberi perhatian kepada atau tidak makan masin, pedastempat2 yang lain pada masa itu undang-undang , kepada mood yang stabil dan yakin; Jika kesan ke atas kehidupan pesakit normal, biasanya memberi perhatian untuklebih daripada beberapa, tetapi juga untuk rawatan, dan lebih awal yang lebih baik,sebaliknya pembangunan uremia kegagalan buah pinggang, ia adalah sudah terlambat.

sista 2: operasi ini mengurangkan sista buah pinggang perlindungan daripada penindasan, majoriti yang tinggal nephrons dari penyemperitan dan kerosakan selanjutnya kepada pemulihan fungsi ginjal ginjal ischemia yang bertambah baik, beberapa unit, melambatkan perkembangan penyakit. Kunci kepada kejayaan operasi adalah untuk melaksanakan operasi seawal mungkin. Seperti cyst mestilah lengkap tanpa berputus asa seperti sista kecil dan sista yang mendalam. Kedua-dua pihak perlu dikendalikan atas, dan purata masa operasi dua hala adalah lebih daripada setengah tahun.

3, Ubatan Cina: TCM konservatif rawatan dalam rawatan ginjal polycystic (perubatantradisional Cina), kesan yang sangat baik. Perubatan tradisional Cina menerima pakai konsep holism dan Sindrom pembezaan, dan berfikir bahawa buah pinggang polycystic adalah hasil daripada tindakan gabungan punca dalaman dan punca Luaran. Saliran sista cecair secara beransur-ansur dijalankan melalui langkah-langkah pengagihan untuk mengurangkan secara beransur-ansur sista tersebut. Walaupun ubat-ubatan Cina tidak boleh mengatasi masalah genetik, tetapi kesan daripada rawatan konservatif tidak ada tolok bandingnya untuk perubatan Barat, dan kesan sampinganpada asasnya tidak toksik, tidak mudah untuk berulang.

4 、 dialisis dan pemindahan: hemodialisis harus dilayan dengan segera apabila memasuki peringkat akhir kegagalan buah pinggang, dan hemodialisis adalah pilihan pertama. Kadar kemandirian pemindahan ginjal Polycystic dan sebab-sebab lain, pelakon itu adalah serupa, tetapi disebabkan oleh penyakit yang diikuti, meningkat daripada postprocessing kesukaran, mempengaruhi kesan pemindahan.

5, hematuria rawatan: Bilakah hematuria terjadi, selain daripada sebab-sebab yang jelas untuk rawatan secepat mungkin, perlu mengurangkan aktiviti atau katil lain. Transcatheter arteri buah pinggang embolization boleh dipertimbangkan untuk dialisisberulang atau dielakkan, seperti hematuria berulang, teruk dan tidak terkawal.

6. rawatan jangkitan: jangkitan buah pinggang parenchyma dan jangkitan sista adalah komplikasi utama penyakit ini, dan prinsip gabungan penggunaan antibiotik biasanya digunakan.

Sebelum ini:Adakah anda tahu apakah rawatan untuk penyakit ginjal polycystic

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk merawat penyakit ginjal polycystic

Tag: penyakit ginjal polycystic rawatan perubatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat