WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > rawatan penyakit ginjal polikistik >

Adakah anda tahu apakah rawatan untuk penyakit ginjal polycystic

2017-12-27 22:52

Adakah anda tahu apakah rawatan untuk penyakit ginjal polycystic1. am rawatan: secara umum, pesakit-pesakit yang menghidap buah pinggang polycystic, terlebih dahulu bagi mengekalkan sikap optimis, jika tidak menjejaskan kehidupan normal pesakit, biasanya perlu memberi perhatian kepada tidak makan atau makan kurang masin dan pedas tempat2 lain masa untuk undang-undang, kepada mood yang stabil dan yakin; Jika kesan ke atas kehidupan pesakit normal, biasanya memberi perhatian untuk lebih daripada beberapa, tetapi juga untuk rawatan, dan lebih awal yang lebih baik, sebaliknya pembangunan uremia kegagalan buah pinggang,ia adalah sudah terlambat.

2. sista: operasi ini mengurangkan sista tersebut daripada penindasan intipati buah pinggang, melindungi majoriti nephrons yang selebihnya dari penyemperitan dan kerosakan selanjutnya kepada pemulihan fungsi ginjal ginjal ischemia yang bertambah baik, sesetengah unit, melambatkan perkembangan penyakit. Kunci kepada kejayaan operasi adalah untuk melaksanakan operasi seawal mungkin. Seperti cyst mestilah lengkap tanpa berputus asa seperti sista kecil dan sista yang mendalam. Kedua-dua pihak perlu dikendalikan atas, dan purata masa operasi dua hala adalah lebih daripada setengah tahun. Lanjutan kes-kes seperti kewujudan kerosakan buah pinggang, darah stasis, tempoh uremia, sama ada atau tidak digabungkan dengan tekanan darah tinggi, rawatan seperti mempunyai makna tidak, pukulan pembedahan bolehmemburukkan lagi penyakit ini.

3.: rawatan perubatan Cina tradisional rawatan konservatif Perubatan Cina tradisional dalam rawatan ginjal polycystic (perubatan tradisional Cina), kesan yang sangat baik. Perubatan tradisional Cina menerima pakai konsep holism dan Sindrom pembezaan, dan berfikir bahawa buah pinggang polycystic adalah hasil daripada tindakan gabungan punca dalaman dan punca Luaran. Saliran sista cecair secara beransur-ansur dijalankan melalui langkah-langkah pengagihan untuk mengurangkan secara beransur-ansur sista tersebut. Walaupun ubat-ubatan Cina tidak boleh mengatasi masalah genetik, tetapi kesan daripada rawatan konservatif tidak ada tolok bandingnya untuk perubatan Barat, dan kesan sampingan pada asasnya tidak toksik, tidak mudahuntuk berulang.

4. dialisis dan pemindahan: akses kepada kegagalan buah pinggang peringkat akhirharus dilayan dengan serta-merta dengan dialisis dan hemodialisis adalah pilihan pertama. Kadar kemandirian pemindahan ginjal Polycystic dan sebab-sebab lain, pelakon itu adalah serupa, tetapi disebabkan oleh penyakit yang diikuti, meningkat daripada postprocessing kesukaran, mempengaruhi kesan pemindahan.

5., rawatan hematuria: hematuria berlaku, di samping itu untuk menjelaskan sebab-sebab untuk rawatan yang diberikan secepat mungkin, perlu mengurangkan aktiviti atau katil yang lain. Transcatheter arteri buah pinggang embolization boleh dipertimbangkan untuk dialisis berulang atau dielakkan, seperti hematuria berulang, teruk dan tidak terkawal.

6. jangkitan rawatan: parenchyma buah pinggang jangkitan dan jangkitan sista adalah komplikasi utama penyakit ini, dan prinsip gabungan penggunaan antibiotik biasanya digunakan.

7. rawatan saluran kencing atas batu: mengikut lokasi dan saiz batu, sesuai denganprinsip rawatan calculi kencing.

8. hipertensi rawatan: ischemia ginjal dan pengaktifan sistem aldosterone angiotensin renin adalah punca utama tekanan darah tinggi, dan ubat-ubatan antihipertensi harus dipilih dengan sewajarnya.

Sebelum ini:Bagaimana untuk menjaga pesakit dengan penyakit ginjal polycystic?

Artikel seterusnya:Apakah ubat-ubatan yang pesakit penyakit ginjal polycystic tidak ambil?

Tag: penyakit ginjal polycystic rawatan penyakit ginjal polycystic rawatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat