WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > rawatan penyakit ginjal polikistik >

Bagaimana untuk menjaga pesakit dengan penyakit ginjal polycystic?

2017-12-27 22:25

Bagaimana untuk menjaga pesakit dengan penyakit ginjal polycystic?Bagaimana untuk menjaga pesakit-pesakit dengan buah pinggang polycystic? It's worth untuk ambil perhatian bahawa kerana ginjal polycystic pesakit telah mengalamikerosakan besar, kerosakan kepada badan dan roh, untuk mengelakkan bahaya penyakit, kita perlu mencari satu kaedah yang sesuai untuk rawatan, rawatan yang betulboleh mengurangkan kemudaratan penyakit, maka bagaimana ginjal Polycystic Perawatan pesakit?

Bagaimana untuk menjaga pesakit-pesakit dengan buah pinggang polycystic?

1, pesakit harus pergi supine bantal, kepala condong ke sebelah, tepat pada masanya penyedutan oksigen, dan menyimpan saluran udara terhalang. Selepas 6 jam dalam keadaan stabil boleh ditukar kepada separuh supine, retroperitoneal saliran 24 jam selepas bangun pagi, hari mungkin separuh diet cecair selepas 2 hari, boleh menukar makanan umum.

Harus menjadi tiub saliran peritoneal tetap berhati-hati dengan betul 2, pesakit ginjal polycystic selepas pembedahan, elakkan lipatan, mampatan dan sekatan saliran tiub saliran, close observation perubahan warna, sifat dan kuantiti, saliran, menurun darah tekanan sering menyebabkan pendarahan dalaman, harus rawatan tepat pada masanya.

3, close observation pesakit dengan kekerapan pernafasan, kedalaman, irama, Notainsisi dan tebuk pendarahan dan abdomen persalinan, boleh membimbing pesakit dengan mendalam pernafasan, batuk, kahak pelepasan untuk menggalakkan, memberi oksigen penyedutan.

4, jumlah sista, ginjal polycystic sista atau protrusion yang tidak jelas, mudah untukkebocoran air kencing pundi kencing dinding tebal pesakit harus diberi saliran yangmencukupi untuk mengelakkan kebocoran air kencing, menghalang tiub saliran tidak terhalang, untuk menghalang penyumbatan lebih jangkitan ke dalam rongga abdomen dengan kencing extravasation. Tiub saliran boleh dikeluarkan selepas cecair saliran jelas berkurangan.

Bagaimana untuk menjaga pesakit ginjal polycystic? Adalah nasihat pakar, harapanuntuk menarik perhatian semua orang, sudah tentu, penyakit ginjal polycystic untukmengelakkan bahaya yang serius, membahayakan, Semua orang dalam genggamanpesakit ginjal polycystic bagaimana, tetapi juga harus berunding dengan nasihat pakar yang berkaitan, supaya dapat mengurangkan berlakunya penyakit.

Sebelum ini:Apakah rawatan untuk penyakit ginjal polycystic?

Artikel seterusnya:Adakah anda tahu apakah rawatan untuk penyakit ginjal polycystic

Tag: penyakit ginjal polycystic peduli

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat