WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > rawatan penyakit ginjal polikistik >

Bagaimana untuk berurusan dengan Anemia dengan FSGS

2018-10-06 09:31

Bagaimana untuk berurusan dengan Anemia dengan FSGSPesakit dalam keadaan perubatan FSGS akan mempunyai terlalu banyak ketidakselesaan yang melibatkan anemia, proteinuria, edema dan sebagainya, yang akan mengganggu kehidupan normal pesakit banyak. Manakala, bagaimana untuk berurusan dengan anemia dengan FSGS?

Nama penuh FSGS adalah tumpuan sklerosis Glomerular segmen yang merupakan sejenis penyakit buah pinggang kronik. Dalam kes ini, glomeruli sesetengah boleh tidak menapis darah dengan baik, supaya sesetengah toksin dan bahan buangan akan ditinggalkan di dalam badan dan beberapa bahan yang diperlukan seperti protin dan sel-sel merah akan bocor ke dalam air kencing. Oleh itu, pesakit akan sakit memerlukan rawatan yang sah untuk mendapatkan baik.

Hospital penyakit buah pinggang, pesakit FSGS akan diberikan beberapa siri pemeriksaan yang tepat untuk membuat diagnosis yang betul. Berdasarkan keputusan tersebut, pesakit akan menerima terapi membuang toksin, perubatan Cina, masalah dan terapi mandian kaki untuk membaiki buah pinggang berpenyakit dengan selamat dan berkesan.

Terapi membuang toksin bertujuan untuk membersihkan semua toksin dan sisa tersembunyi di dalam badan, Walau bagaimanapun, ia tidak memulihkan fungsi buah pinggang secara langsung. Supaya ianya sangat bermanfaat untuk buah pinggang untuk diubati dengan lain-lain rawatan kerana ia boleh menghalang buah pinggang kerosakan dan mencegah kerosakan buah pinggang lanjut.

Sebelum ini:Control the Kidney Damage for Polycystic Kidney Disease Patients

Artikel seterusnya:Akan pesakit-pesakit dialisis mengambil alkohol

Tag: anemia FSGS

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat