WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > rawatan kegagalan buah pinggang >

Berapa lama pesakit kegagalan buah pinggang boleh hidup dengan dialisis

2018-07-27 18:25

Berapa lama pesakit kegagalan buah pinggang boleh hidup dengan dialisis? Dialisis sebagai salah satu rawatan yang paling biasa untuk kegagalan buah pinggang, ia boleh membantu pesakit-pesakit yang hidup lagi, secara purata 10 tahun. Tetapi terdapat banyak faktor, seperti umur, jantina, kaedah rawatan, keadaan fizikal pesakit, boleh menjejaskan kesan penyembuhan.

Seperti yang kita sebutkan di atas, banyak faktor boleh mempengaruhi keputusan, antaranya kaedah rawatan adalah perkara yang paling penting. Dalam perubatan tradisional, dialisis sebagai kaedah rawatan yang paling berkesan disayangi oleh ramai orang. Tetapi disebabkan oleh kesan sampingan dan taraf hidup semakin meningkat, orang mula mencari lain-lain lagi secara semula jadi dan terapi yang berkesan. Setelah bertahun-tahun penyelidikan, doktor mendapati bahawa perubatan herba Cina boleh membantu meringankan kesan sampingan dialisis. Secara beransur-ansur, doktor mula memperkenalkan perubatan herba Cina sebagai kaedah penyembuhan yang membantu semasa prosedur rawatan. Kemudian, orang mencipta terapi baru yang dikenali sebagai Osmotherapy perubatan mikro-Cina yang digabungkan dengan perubatan tradisional Cina dan perubatan Barat, ia boleh membantu orang untuk hidup lebih lama tanpa kesan sampingan begitu banyak seperti dialisis.

Doktor berkata bahawa dialisis adalah salah satu cara penggantian buah pinggang, tetapi ia tidak boleh memperbaiki yang rosak buah pinggang, jadi pesakit perlu tinggal di atasnya untuk sepanjang hayat mereka. Dengan mencukupi dialisis, pesakit mungkin boleh hidup selama lebih sepuluh tahun, tetapi terdapat faktor-faktor yang banyak akan memberi kesan kepada hasil. Jika anda ingin tahu maklumat lanjut tentang dialisis atau perlukan sebarang bantuan dalam merawat kegagalan buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Adakah Ia Mungkin untuk penyakit renal peringkat akhir Pesakit untuk Menghapuskan Dialisis

Artikel seterusnya:Mengapa dialisis bukanlah rawatan yang terbaik untuk pesakit kegagalan buah pinggang

Tag: kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat